Birkucuksayrameselesi Deletedmom_58 gelen linklere tiklandigi icin oluyor ikincil koruma acik bende telime sifre gelmeden ve giriş yapmadan giremezler bende ama tabi onlarin nasil caldiklarini benim hesabimi da calabilirler mi bu durumda iken bilemiyorum
sehrengiz_8 Doga0812 canım diğer kutuna düşmeden dm kutuna İnstagramdan mesaj geliyor ve telif hakkı nedeniyle hesabınız iki gün içinde kapanacaktır diyor. Bende mesaj instadan geldi diye linke tıkladım hesap gitti
Doga0812 sehrengiz_8 kız o sekildede geliyor bana ama instagramin isi gücü yok bize msj mi atacak direk hesaptan atar zaten linke tıklama profiline bak zaten 200 400 takipçisi oluyor fake olduğunu anlarsın zaten
Halimea Deletedmom_58 Benim hesabımı caldılar tlf numarıyla yaptım geri almaya çalışayım dedim başka numara deneyin yazılıyo 🤦♀️
Uykusuzhergeceeee crazymommy arkadaşlarından ya da instagramdan dm kutunuza mesaj gelebilir link olan mesajları açmayın sakın tıklayınca hesap gider
crazymommy Uykusuzhergeceeee Arkadaşım bana genel de rels video su atıyor ondan sorun olmaz degil mi 🤔
Uykusuzhergeceeee crazymommy yok yok onlar değil herhangi bir linke tıklamadığınız sürece bir şey olmaz 😊
Dyglila Deletedmom626372 benimde iphone eşiminde. Acaba son güncellemedemi sorun var bizim telefonlarmı kaldırmadı ay bilemedim. İnşallah öyle bişey değildir.
Deletedmom626372 Dyglila inşallah ya benim güvenlik bilgilerim sağlam baktım biri girse direkt bildirim almam gerekiyor yani kimse girmeye çalışmamış bence güncellemeyle alakalı bir sıkıntı