Deletedmom_58 Çok fazla hesap çalınmaya başladı. Son güncellemeyi yapan var mı aranızda merak ettim hiç iyi yorumlar yok uygulama yorumlarında
Deletedmom626372 Deletedmom_58 ya güncelleme otomatik yapıldı benim ve sürekli gönderdiğim mesajlarda ‘ az önce seen ‘ ve ya ‘ EEG208 ‘ yazıyor anlamadım ne oluyor . Bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Doga0812 Deletedmom_58 gelen linklere tıklanmaz ise çalınmaz. Yakın arkadaslariniz hariç linklere tıklamayın bana hergun geliyor küfür ediyorum kskskks
Ahlasim_Duham Deletedmom_58 benim hesabım çalındı link gönderiyorlar mesajdan asla.tiklamayain ben bilmiyordum tikladim dolandırıcılar her yerde İhlal kuralı yediniz diye link atıyorlar tıkladığınız an hesabınızı çalıyorlar sakın tiklamayin
Birkucuksayrameselesi Deletedmom_58 gelen linklere tiklandigi icin oluyor ikincil koruma acik bende telime sifre gelmeden ve giriş yapmadan giremezler bende ama tabi onlarin nasil caldiklarini benim hesabimi da calabilirler mi bu durumda iken bilemiyorum
Dyglila Deletedmom626372 bende ve eşimde oluyor halada devam ediyor. Arkadaşımdada ara ara oluyor. Güncelleme yaptım gene aynı. Neden öyle oldu anlamış değilim.
sehrengiz_8 Doga0812 canım diğer kutuna düşmeden dm kutuna İnstagramdan mesaj geliyor ve telif hakkı nedeniyle hesabınız iki gün içinde kapanacaktır diyor. Bende mesaj instadan geldi diye linke tıkladım hesap gitti
Klp Guncellemwdenmi bilmem ama benimde hesaba birisi girmisti mesaj atiyordu milelte hemen sifremi yeniledim kurtardm hesabi
Doga0812 Deletedmom_58 evet resimlerimi bazen silesim geliyor orda burda kullanıyorlar 2.hesap açıyorlar millete
Deletedmom_58 Doga0812 gerçekten ağız tadıyla kullandirmiyorlar tatlı tatlı geçinelim işte milyonlarca para kazaniyonuz uygulamadan aç pislikler 😂
Deletedmom626372 Dyglila evet ben de de devam ediyor bir fikrim yok 🤷🏼♀️ hesaplara erişim mi sağlanıyor diye korktum
Dyglila Deletedmom626372 arkadaşımda söyledi biri hesabına girmeye çalışıyor olabilir yada başka birinde açık olabilir die. Diğer telefonumdada açık ordan kapattım hala devam ediyor şifremi değiştim genede ne olur ne olmaz die. Telefon markan ne kuzu?