Theanalik Az önce mayıs 2021 anneleri diye bir post gördüm bende nisan annesiyim ve nisan annelerine seslenmek istedim dogum günü hazırlıkları yaptınız mı durumlar nasıl yürüyor mu yada konuşuyor mu bebekleriniz biz kanepeden tutup sıralamaya başladık ama daha yürümez 😊
Bademmmmmm Theanalik evet ben Nisan annesiyim kızım 19 Nisan doğumlu ama daha hiç hazırlık yapmadim sizin kaç Nisan
Derinsart Theanalik coğu şeyi aldım konseptimizide belirledik aslında kim neyapacak şöyle herkes paylaşaa güzelde fikir olurdu 😁öyle postmu acsak😂15 kelimeye yakın sölüyor tabi düzgün sölemiyor ama benzetiyor 😂 10 aylıktı yürümeye basladi simdi kendince koşuyor ama cok düşüyor 😢
Yenianne0681 Theanalik benim oglumda 23 nisan dogumlu tutunarak yuruyor ama desteksiz olunca korkup hemen oturuyor dogum gunu icin hicbisey yapmadik henuz anne baba gel gel at atti deh bunlari soyluyo alkis ve gel gel yapiyor
Papatyamelek Benim bebegim 13.04.2021 dogumlu doğum günümüz ramazana drnk geliyor nasil yapicam hic bi fikrim yok😅 bizimki biraz tembel daha yeni emekliyor baba diyor gel git diyor teyze diyor
Theanalik Papatyamelek masallah😊bizimk de anne baba ver diyor . Akşam kutlayacağız iftardan sonra mecbur😊
Goktugakca-3419_ Papatyamelek ben nisanın 1inde kutlamayı düşünüyorum doğum gününü bizim bebeklerin şansları işte kaç haftalık doğdu
Papatyamelek Bademmmmmm 2 yasina kadar kapanmasını bekliyoruz kapanmazsa o zaman sıkıntı bikac doktora gösterdim ayni seyi söylediler sizin doktorunuz ne dedi
Derinsart Vuslat23 9.35 Gelişimi iyi gidiyor çok sükür erken yürümeye başladı 10 aylıktı taklit yapıyor , kelime olarak 15 e yakın sölüyor (aç=ap, hala-=haya haya..) koltuklara falan çıkıyor terletiyor bizi baya peşinde🥰 sizin nasıl kaçta doğdu?
Vuslat23 Derinsart 15.00 doğdu emeklıyor tutunuyor , istedıklerını isaret ile gösterıyor anne baba mama ve siz gıbı o sayılarda kelımelerı var , çok hareketlı kendını çok yorup öksürüyor
Derinsart Vuslat23 bizimde öyle aşırı haraketli sırf laptop aşkına yürümeyi öğrendi laptopa deliriyo😂 bu yeni nesille başımız dertte sanırım