SineminAnnesi Hem haritalandırma hem de silme özelliği olan bir robot mu almalıyım yoksa sadece süpürme özelliği yeterli mi sizin kullandığınız hangi marka memnun musunuz ? Çok teşekkürler 🙏🏻😊
Eylusunannesiii SineminAnnesi hem supurme hem silme var bende ama silmeyi kullanmiyorum begenmiyorum smdiki aklim olsa sadece supurme alirdim😏 xiaomi mop pro
Rules SineminAnnesi silmeyi kullanmıyorum küçücük bezle koca evi dönüyor. Ayrıca halı ayırt edemiyor benim ki az akıllı 😂
Ecem14 Bence sadece süpürme özelliği olan yeterli ben çok nadir sildiriyorum tefal var bende çok memnunum
Rules SineminAnnesi xiaominin en üst modeliydi o zamanlar mijia diye geçiyordu ama model adı değişti galiba. Şeye dikkat edin tek seferde harita çıkaran alın bazı modeller 3 seferde harita çıkarıyor oda uğraştırıyor. Bide ben mesela tepesinde lazer olandan almazdım bazamın altına girmiyor ama o üstteki lazer olmasa girerdi yüksekliğine dikkat edin. O süpürüyor bende arkasından mop la siliyorum 10-15 dk sürüyor böylece kıyıda köşede bişey kalmıyor mopla topluyorum.
Gunes05 İkisi bir arada aldım ama silmeyi kullanmıyorum. Sadece süpürme kullanıyorum. Xiomi vacuum mop pro modeli.
Goktugunannesi1234 SineminAnnesi bir odayı tek bir bezle siliyor birde su ayarını en yüksek seviyeye bile alsanız odayı silene kadar bez kuru oluyor.
Gunes05 SineminAnnesi Halıları falan kaldırman gerekiyor hiç pratik değil onla ugrasana kadar kendim siliyorum.
Gunsss Çocuklu evde hiç kullanışlı değil ya, onun süpüreceği yeri toplarken yoruluyorum ben 🤦♀️ Heryerden oyuncak çıkıyor, çocuk yokken elim ayağımdı resmen ama şimdi 🥴 dyson alacağım
agacsizkoala SineminAnnesi haritalama özelliği önemli çünkü evde olmasanız bile telefondan mesela sadece mutfağı seçiyorsunuz robot gidip mutfağı süpürüyor ve şarj yerine geri dönüyor. Diğer türlü siz robotu odaya koyuyorsunuz o orayı süpürüyor sonra siz alana kadar orda duruyor diye biliyorum ben uzaktan yönetme olmuyor yanii. Ben Xiaomi v2 pro kullanıyorum silme özelliği de var ama yavaş siliyor diye ben genelde robota süpürtüyorum arkasından beş dakkada mopla siliyorum
delirmeceler SineminAnnesi xiaomi mop pro var bende hem harita hem silme ama silmesini kullanmadım elime kuvvet hergün dolanıyor evde kedimde onun peşinde ikizlerden onunla pek oynıyamıuorum gayet iyi oluyor 😂