SibelSaka Merhaba hanımlar. 20 aylık kızıma geniz eti teşhisi koyuldu bugün i. İlaç tedavisine başladık. Bir ay sonra küçülme olabilir olmazsa ameliyat ihtimalini konuşuruz dedi doktor. Kızım gece yatmadan önce süt içiyor süt bunu tetikler mi daha önce bu durumu yaşayanlar var mı aranızda?
Dilaraaaaaaa SibelSaka Benim oğlumada geniz eti dediler o zamn küçüktü doktor ameliyat olur ama şuan küçük onermiyorum 3 yaşını bekleyelim dedi şuan 4 yaşında ben korkuyorum bu sefer ameliyat olmasından nasıl olur bilmiyorum
-erCansu- SibelSaka benm oğlumda öyle 1 yaşından 3 yasına kadar ameliyat dendi onca doktor gezdşm hiç biri süt ürünlerinden bahsetmedi 3 yasına kadar ilaçlarla küçültmeyi sagladık sonra ameliyat oldu
SibelSaka Deletedmom_21 netten baktığımda süt ürünleri vermeyin yazıyor da doktor öyle bir şey demedi bende sormadım
KeremMomm SibelSaka bizde kullandık baya büyük tü düzenli biz şekilde kullandık şükür küçüldü çok geçmiş olsun
Melekce Benim bebeğim de doğduğundan beri hırıltı var doktor geniz eti olabilir dedi ama kuck olduğu için müdahale edemiyorlar henüz 6 aylık
Mervexxx Melekce benim bebeğimde doğduğundan beri hırıltılı ve 6 aylık doktor kontrol etti bebeklerde sık gördüğümüz şey 1 yaşına kadar geçer genelde dedi. Geniz eti falan demedi de aklıma takıldı ama şimdi benimkinde de mi var acaba
SibelSaka KeremMomm bize de %90 95 genzini kapatmış et dedi ilaçla %60 İn altına inerse iyi dedi inşallah bizimde küçülür ilaçların adını hatırlıyor musunuz acaba bize toz halinde yiyecekle karıştırılan bir ilaç ve sprey verdi
Melekce Mervexxx ya yalnız değilmişim demek ki bildiğin horluyor sanki dimi gece uykusuna dalıncs bişey yok gün icinde hep hırıltılı sanki boğuluyor gibi doktor geçer büyüdükçe dedi geçmez ise geniz etidir muhtemelen dedi getirmdigim doktor kalmadı artık o kadar kafaya takmıştım ki bu durumu hepsi normal dedo çok şükür geçer inşallah Allah’ın izniyle üzülüyorum böyle gördükçe de ama rabbim dermansiz dert vermesin 🤲🏻
Wolverine Mervexxx tek başına hırıltı yeterli olmuyor Sık ateşlenme, aşırı terleme, uykuya Dalaman’a uyku problemleri, iştahsızlık, sürekli burun tıkanıklığı gibi belirtileri de var
Acemianne012 SibelSaka kızım 10 aylık ondada alerjik geniz akıntısı var doktor 4 yaşında ameliyat öneririm dedi ama cok zor durum olursa 2 bucuk yasta olur dedi 10 aydır cok kotu az bisey grip olsun bronşit olmus givi tıkanır 2 bucuk yaşına gelsin hemen ameliyat ettirip aldiracam
SibelSaka Acemianne012 tabi çok zor ama ameliyat korkutuyor biraz ister isteme,iz küçükler anne yüreği birde
Mervexxx Melekce Amin canm inşallah 🙏🏻 3 gün önce kontrolü vardı sürekli hırıltı şikayetini dile getirdiğim için beni çocuk alerji bölümüne yönlendirdi. Alerjik olabilir dedi. 7 gün sonra kontrolü var bakalım alerji mi ne bilmiyoruz🤷🏼♀️