Sumeyye068 Sevgili anneler ? 2 ay 8 günlük bir oğlum var . Tam olarak neyi doğru neyi yanlış bilemiyorum . Genel olarak bu aralar neler yapıyorlar yazar mısınız ? Belki bu şekilde anlayabilirim . Mesela sanki 1 saatte bir emmek istiyor . Kilo alımı iyi bezi de doluyor ama sürekli mızıldanıyor ben de emziriyorum hata mı ediyorum . Gün içerisinde 1 saat uyuyup 2 saat ya da 1 saat uyanık kalıyor . Sizlerde durum nedir ? 1. er sa
Eylulllllll Sumeyye068 ben 6 saat uyumadığını biliyorum . Çok vok az aralarda uyuyor 5 dk 10 dk sinek uykusu 😀
Eylulllllll Sumeyye068 gece gğzel uyur ama hamdolsun . Gündüz uykusu bu şekilde . Aksamüstünden sonra 9 a kadar parça parça
balyanakannesi2901 Sumeyye068 benim kızım da 54 günlük o da çok sık emmek ister gündüzleri gündüz uykularımız pek düzenli değil gece uykusuna da çöl geç geçiyoruz maalesef 1 buçuk 2 yi buluyor uyuması
Buket_kagan_dadas Sumeyye068 benim bebegimde asırı aglıyor emek istemiyor ne yapıcam inan bilmiyorum 😔2 ay 10 günlük 😔
bbbus95 Eylulllllll 3 ay 10 günlük gündüzleri kuş uykusu geceleri de 2 saatte bir kalkıyo gündüzleri 20-30 dk uyursa şükrediyorum😂
Lina06 Atak dönemi sanırım bizde 2 ay 11 günlüğüz meme reddi hem emmek istiyor hem ağlıyor uyku 5 dk huysuzluk sebepsiz ağlama uykuya direnme ne ararsan var 😂
Duuyguum Lina06 aynı benim kızı anlattın vallahi uykuya çok dirençli hem uykusu var hem uyumak istemiyor özellikle gece uykusuna geçişte beni mahvediyor bide kaka problemi var tabi
Lina06 Duuyguum evet bizdede aynı gece 2 den 6 ya kadar direndi emmek istemedi uyumadı ne zaman geçecek bilmiyorum
Oznelif Duuyguum sizinki de mi kaka yapmıyor benim kızımda iki ay sekiz günlük kaka yapamiyor ama kabiz değil ya
Duuyguum Lina06 geçen olması çok sıkıntı o benim kız da yok çok şükür uyuduktan sonra maşallahı var güzel uyuyor ama uyuyana kadar deliriyorum
Zuleyhaaa Gün içerisinde fırsat buldukça yoruyorum konuşuyorum şarkılar söylüyorum 2 saatte 1 emziriyorum gün içerisinde uyku süremiz çok az kısa süreli şekerlememiz var 😂 gecede 2 defa emiyor, oğluşum sabahtan bu saate kadar topladan 3 saat uyumuştur 😂
Sumeyye068 Ahh demek ki yalnız değil mişim🥺 bazen gece gündüz oluyor gündüzler gece . İnşallah en kısa sürede düzene girer 🤦♀️
Duuyguum Oznelif benim kız da kabız mı değil mi bilmiyorum ama çok zorlanıyor yaparken hatta yapamıyor desem doğrudur karnından sürekli sesler geliyor kendini sıkıyor geriyor huysuzlanıyor birden ağlıyor anlam veremiyorum henüz küçük olduğundan herhangi bir müdahale de de bulanmak istemiyorum zeytinyağı kulak çöpü vs
Sumeyye068 Oznelif benim de bebeğim o şekildeydi . Kucağımda tuvalete oturur gibi tuttum sırtını kendime sayasın. Çok sesli bi şekilde yaptı hatta denedi bi çok kez çok rahat yaptı . Denemenizi tavsiye ederim
Oznelif Duuyguum benim ki kabiz değil karni yumuşak aksine huysuz falan hiç değil ama geçen 5 gün yapmadı saglik ocağına goturdum fitil verdi onunla baya yapti ama yine 3 gün oldu yok hala ben rahatsız oluyorum artık valla ben zeytinyagu verdi saglik ocağında ki hemşire dedi ama hala yapmadı sizin ki kaç aylik
Duuyguum Oznelif bugün tam iki aylık oldu emziriyor musun sende ? Huysuz değilse zorlama hiç bence benim kız huysuzlanıyor çünkü uykuları bölünüyor sürekli özellikle bağırsak gazı çok oluyor benim kızın sana bide uyku düzenini sorucam nasıl uyutuyorsun hangi saatlerde uyuyor uyanıyor
Oznelif Duuyguum benim sütüm az mama veriyorum çoğunluk iki ay 9 gün oldu bugün gazida yok fazla btti sayılır vala uyku düzeni hiç yok yada ben oluşturamadim blmiyorum bir gün çok uyuyor bir gün hiç uyumuyor öyle saat falan yok yani