Lavad Tugba2 benım kazıtmıs babam ama kardeşimi kazıtmamıs ikimizin saclarıda gür hatta saçın kızı var diyebiliriz😀 ama benım kızımın cok dökülüyo belki bende kazıtırım cok kararsızım 7 aylık zaten hala keltos
Zeyfur38 Tugba2 saç kazımak saçı gürleştirmiyor maalesef yegenimi kazımıslardı hala ince telli ve zayıf sacları yine de z bilirsiniz
Tugba2 Lavad kızımin öyle saçı yok degl sadece açık kumral bı bebek ince telli saçları daha da gurlesir diyolar. Bende düşünmüyor dum kazitmak. Genel durum ne merak ettim açıkçası.☺️ Teşekkür ederim fikriniz için
Tugba2 Alpingo ya bende düşünmüyorum kazitmakta çok diyen var aklımı karıştırdılar öneren var önermeyen var anlamadım gitti.
Yasemin38 Tugba2 hiç sevmediğim bir durumdur çocukların saçlarını kazıtmak. Gürleştirdiği inancıda çokta doğru değil bana göre. Ama tercih meselesi tabiki
bebeksibiriyim Tugba2 ay şehir efsanesi o olay gerçekten y 20 tane kuaföre sordum çevremde kestirenleri gördüm sordum çocuklar 2 yaşuna geldi çoğunun hala kafalarında saç yok çıkmadı mı çıkmıyor hepsi pişman kazıtmasaydık en azından çıkan saçları vardı diyolar
Tugba2 bebeksibiriyim işte aradigin cevap bende aynısıni diyorum da işte kazitalim az saçları falan filan az birşey var gene saçı kizimin
Wanderlust Tugba2 sac genetiktir kazitma kazitmama fark etmez sadece kazitinca uclar incelmedigi icin daha kut cikinca size gur cikiyor izlenimi verir. Bosuna bebegin guzelligine ellemeyin bence
Smy16 Tugba2 kazıt gür çıksın diyolar, asla mantıklı gelmiyo, kazıtınca saç çıksaydı kel olanlar kel kalırmıydı, bende kazıtma taraftarı degilim
Smy16 Tugba2 kazıt gür çıksın diyolar, asla mantıklı gelmiyo, kazıtınca saç çıksaydı kel olanlar kel kalırmıydı, bende kazıtma taraftarı degilim
bebeksibiriyim Tugba2 benim kızımında çıkmıyo zaten belli yani kazıtınca da çıkmayacak kazıtırsak iyice kel kalcak uzun süre.kayınbabam kesicem falan diyo da asla kestirmem belli yani sonuç.eniştem yurt dışında kuaför söylüyorum böyle böyle mi diye gülüyo adam ne alakası olabilir sizce diye😂
Wanderlust Tugba2 bilimsel bir kaniti olan birsey kafanizi bos yere karistirmasinlar dinlemeyin hic bebek iste saclari gur olsa ne olucak ki elbet uzicak kel kiz/erkek cocuk dunyada yok ☺️
alptoyyy Tugba2 ben kazıtmaya karşıyım çok önemli bir sorunu yoksa zaten alakası yok saç gürleşir felan
Nisaask Tugba2 sakin kazitma bizimki saçı dümdüzdu. Makine ile ters kesti dalgalı çıktı. Benim düz babası düz kardeşi düz zavallı kızım dalgali
Tugba2 Wanderlust aynen öyle valla . Kendi bildiğin doğruyu yapmak lazım her zaman bende kazitmak istemiyorum. Teşekkür ederim fikriniz için.☺️