Astral Merhaba 5 günlük bebeğimde sarılık çıktı yatış verdiler fototerapi görüyor bir günde çıkabilir miyiz bu değerle yaşayanlar bilgilendirebilir mi?
slnkrglu Astral Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Benim bebeğimde de 17,9 oranda sarılık çıkmıştı ve yatış verilmişti. 11 e kadar düşmüştü. Ertesi gün çıkmıştık. Bol bol besleyin atlatır inşallah.
Bbilgilii Astral biz de 5. Günde 17 ile yattık. Akşan 5te. Sabah 8de 9a düşmüştü çıktık. Besleyip altını değiştirip hızlı şekilde içeri koyun çabuk düşer. Hızlı olması için ben mama ve sağıp veriyordum biberonla. Emmesi uzun sürüyo diye.
123-GGM Astral sakın biberon vermeyin aynı şey başıma geldi hızlıca sağıp biberon vereyim dedim memeyi aldırmayı bilmiyordum , bi süre sonra memeyi değil biberonu istedi çok pişmanım, sakın panik yapmayın
Astral slnkrglu saatte bir uyanıyordu emziriyodum ama hemşire 2 saatte olması gerektiğini söyledi sütümle doymuyor muydu acaba yada çok az mı geliyodu bende mamaya döndüm
Dobidikannesi Astral evet ışığa girince ağlıyordu tamamen uyumasını bekleyip öyle koyuyordum sadece emdi başka bir şey vermedim
slnkrglu Astral Akşam 4te yattık ertesi sabah 9 da çıktık. Anne sütü + mama ile besledim. Çabuk toparlansın diye
Astral Bbilgilii baya kucağımda beklettim akşam üstü ağlama krizlerine girdi sakinleştirmek için göğsüme yatırdım sonra meme verdim 20 dakika sürüyordu o şekilde vakit kaybettim ama gece 1 den sonra mamaya geçtim artık ağlamadı bayadır
Astral 123-GGM meme veriyodum nadiren biberonla mama ama red yaşamadım sanırım sütümle doymuyordu yetmiyordu ki buradayız
Bbilgilii Astral içerisi sıcak olduğu için içeride ağlamıyordu bizimki. Biz ağlarkende koyup dışarıdan elimle pışpışladım. Zaten sıcaktan hemen uykuya geçti. Dışarıda vakit kaybetmeyin ne kadar düşerse o kadar kar bebeğiniz için. Geçmiş olsun üzülmeyin değerleri düşünce daha güzel emecek
Arii Benim bebeğimde de 11 di sanırım yatırıcaklardı doktorlar vs önermesede büyüklerimizin dediğini yapıp 1 çay kaşığı şekerli su verdim ve sarılığı geçti bitti yatırmama ayrı kalmama bile gerek kalmadı
Arii Astral ben dinlemedim kimseyi doktor yatırmamız lazım deyince ayrı kalmayı göze alamadım ve denedim çok şükür hemen düzeldi
laliko35 Astral 18 di akşam 9 da yattık hastaneye sabah 7 de kan alındı yarim saat sonra sonuç cıktı 12ye düşmüştü dr arayıp 9 da servise geleceğim 9 a kadar gene kalsın kuvezde ddi 9.30 da taburcu edildik 😘 üzülmeyin 8 günlüktü kızım yattı 12.gün gittik tekarar 5e düşmüştü sarılık