g-k-s0212 Azerbaycanli oldugum icin bazi kelimelerde yanlisliklar ola bilir kusura bakmayin…
Merhaba mutsuz kucuk kiz… Gunlerin nasil geciyor diye sormak isterdim lakin pekde guzel gecmedigini biliyorum. Sende yasitlarin gibi mutlu olmayi, sokakda sek-sek oynagi, kizlarla evcilik oynamagi istediyini biliyorum . Malesef oyle bir ailede yasiyorsun ki bu masum cocukca isteklerini bile yapamiyorsun. Hep “sen kocaman kizsin , disarda oynayamazsin, yemek yap, evi topla ” diye buyudun ve bu sozler sana soylendiyinde sen hala 7 8 yaslarindaydin. Cok uzgunum. Cok mutsuz bi cocukdun ailende hep sidet gordun , hep babanin annene kufur etmesini, ona vurmasini izledin ve hic bi sey yapamadin cunki sen daha cok kucukdun(. Annenin cigliklarina aglayislarina uykudan kalkdin hep. Biliyorum annen sizi kurtarmak istedi hep ayrilmak istedi ama annene arka cikan hic kimse olmadi kendi annesi bile. Hep annene ayrilma duzelir 3 cocukla ayrilipda ne yapacaksin denildi annende o dayaklara kufurlere sizin icin katlandi. Evet dogru bi kac yil baban duzelmis gibi oldu paraniz olmasa bile artik dayak kufur yokdu. Ama…
Her sey yeniden kaldigi yerden basladi artik sen biraz daha buyumusdun. Annen bir gun sana bi teklif yapdi “ akrabasi olan birisiyle evlenmeni istedi”. Sen daha 16 yasindaydin. Artik bikmisdin babanin icip icip anneni dovmesinden . Ve bir hata yaptin o adamla birlikte oldun. Vee sonrasinda birlikte oldugun icin o adamla evlenmek zorunda kaldin. Dogru.. seviyordun onu belkide cocukca bi hevesdi ama artik o yanlisi yapmisdin. 16 yasinda kucuk gelin oldun. 17 yasinda ilk oglunu kucagina aldin. Nede guzel bi duygu dimi?! Evlilik hayatinda da pek cok sorunlar yasiyordun ve halada yasamaktasin. Ve bir gun yine bir yanlis yapdin. Evli oldugun halde basqa birine oyle bir asik oldun ki onun icin canindan bile gececek kadar. Ama o seni senin onu sevdigin kadar sevmedi malesef ve yanlis yapdiginin farkina vardin ailene geri dondun. Dogru onu hala ve hala unutamiyorsun kalbinin bir kosesinde duruyor ama artik o yanlisi bir daha yapamazsin BITDI! . Artik hayatina kaldigin yerden devam etmeliydin, etdinde.19 yasinda ikinci oglunuda kucagina aldin. Ne kadar kotu bi hayatin olsa bile iki tane arslan parcasi oglun var . Onlar icin yasa , mutlu ol , hayata tutun . Iyi ki varsin kalbi param parca olan kiz…