Deletedmom_49 Kendim çekmeli aspiratör yeteri kadar temizleniyor oğlumun burnunu. Demin farkettim zorlanıyor uykusunda. Şarjlı ve elektrikliler için iyi yorumlar göremedim. Sizin var mı beğenip kullandığiniz?
Nesli06 Deletedmom_49 sterimar aldığımdan beri daha mutluyum. Direkt çocuğumun burnuna sıkıyorum açılıyor. Aspiratörmuş yok damlaymış boşuna uğraşmışım
Alka Deletedmom_49 öyle çekmek zararliymis canım burun mukozasina zarar veriyormus. Enjektörle serum fizyolojik sokabilirsin . Video izle YouTube’dan .
Nesli06 Deletedmom_49 burnuna sıktıktan sonra çıkıyor zaten onuda çıkartıyorum basende kendiliğinden su ile akıyor
Nesli06 Deletedmom_49 direk elimle temizliyorum ben demek istediğinizi anlamadım vallahi 😁 şimdi söyle anlatayım size. Ben günlük uyguladığım için çok çok aşırı çıkan bişi olmuyor. Çıktığı Zamanda burnundan alıyorum yada fıs fıs burnundan akarken kendiliğinden çıkıyor
iki_tospik_annesiii Deletedmom_49 Hiç zor degil bana daha kolay geliyor zaten öncesinde deniz suyu döküyorum yumuşuyor ve direk çekince geliyor.
Gul-42 Deletedmom_49 evt yada nazalnem kullanıorum o daha ıyı yumusatıyor sorun fızyolojık sıkıp cekıyorum eskıden esımle cekerdık artık alıştım hızlandım kendım cekıyorum
Deletedmom_49 Nesli06 ahah şimdi oldu 😅 kusura bakmayın ben de anlatamadım derdimi. Burnundan çıkan sumukleri nasıl alıyorsunuz burnundan demiştim🤭
iki_tospik_annesiii Deletedmom_49 rica ederim ♥️ Günde doktorum bana 2 sefer kullan dedi çok zor durumda kalırsan 3 seferde olablir diye günde 1 sefer değiştiriyorum uçlarını hatta 3 gün önce Trendyoldan sipariş vermiştim