Ikrazumra19 crazymommy evet ama verdigu miktarda onemli simdi 2 aylikkrn verilmesi gereken 1 cay kasigi
Ikrazumra19 Aysoox o zaman korkmayin birsey olmamistir asi zaten agir birde ilac verince ondan olmus abilir ama yinede takip edin atesini falan duzenli olcun
Burculicee Aysoox tamam annesi telaş yapma uyuması normal biraz ağır gelmiştir bebişimiz ufak uyku yapar ama yinede kontrol altında olsun
gulceninannesi1603 Aysoox mor olan bebeklere turuncu olan çocuklara veriliyor ne kadar verdiniz bence doktora götürün ahhh bu kaynanalar 🤦♀️
deniz-95 Aysoox 114 zehir danışma hattını arayın. Bi sorun orda doktora bağlıyorlar. Ne olur ne olmaz. İçiniz rahatlar.
Nursena0606 Aysoox turuncu olanın dozunun bebekler için uygun değil diye biliyorum. Bi baksaydınız keşke. Aynısı olsa rengi turuncu olmazdı.
NevannAnnesi Aysoox aşı olunca böyle oluyor 2 gün huzursuzlandı benimki ateşini sürekli kontrol edin emzirdin uyusun tekrar calpol da uyku yapar
Aalya Aysoox 10 aylıkken ben de yanlışlıkla vermiştim daha doğrusu eltimlerdeydın gece ateşi çıkınca calpol istedim o da turuncu getirmiş karanlıkta bakmadım da . Ertesi gün ateş dusmeyınce doktora gittiğimizde soyledım.bir sey olmaz demişti
melasya Aysoox turuncu 6 yas üzeri çocuklar için.mor 0/5 yas .ne kdr verdiyseniz dr unuza danısın normalde parasetamol ilaçlar uyku yapar zaten verdiğinz ölçü onemli
melasya deniz-95 turuncu ile mor arasında içerik doz ve ölçü farkı var bilgnz olsun.calpol alırken ecz yasını muhakkak sorarlar zaten.mor 0/5 yas bebek ve çocuklar için.turuncu ise 6 yas itibaren veriliyo çpcuklara.