Faras Kızlar bebeğim daha 4 aylık, dün onu çok öptüm elini yanağını sonra aksama doğru dudağımın kenarının yandığını farkettim baktım ki ucuk 😞 şimdi agizlik takıyorum ama ona geçer mi onu öptüm o kadar çıkarsa ne yapacağım yaşayan var mi
DamlaKck Faras Bebeğim 1 aylıkken falan bende de çıkmıştı, aynı sizin gibi korkmuştum ama geçmedi. Umarım sizinki de geçmez😊
Babe Faras eczaneden bir ucuk kremi al.bebegini de banyo yaptir.bisey olmaz cok stres yapma kotuyu aklina getirip cagirma🌸
Faras melek_42 şimdi ona da geçmiş midir doktora götüreyim mi ya bebeklerde çok tehlikeliymiş geç farkettim çıktığını 😭
Duruko Faras tedbirinizi almışsınız muhtemelen çıkmaz. Aynı şey bana da oluyor çünkü kızımda çok şükür hiç olmadı. Ki her sene en az 5 kere uçuk çıkarırım muhakkak. Uçuğun içinde varsa aloe Vera sürebilirsin ya da pişik kremi olan sudocrem çok etkili. Geçmiş olsun 😊
Faras Duruko fark edene kadar 10 kez opmusumdur 😞 ucuk çıktıktan sonra yanı bende pek çıkmazdı hiç anlamadım 😞
Duruko Faras Elbette öptüm uçuk çıkmadan. Şöyle söyleyeyim dudağımda uçuk şişkinliği varken öpmüştüm zaten ertesi gün uçuk çıkmıştı. Uçukluyorum zaten hiç öpmedim. Ama çok şükür kızımda rastlamadım uçuğa falan
Htcsmtklc Faras Benim de çıktı fark etmedim 44 günlük daha benim bebeğim de. İnşallah geçirmemişizdir. Bugün doktor kontrolümüz var. Doktora soracağım 🥺
Faras Duruko benim çıkmıştı öperken yanma hissettim baktım küçük bir kabarcık şimdi tabi iyice büyüdü maske ile dolaşıyorum
Htcsmtklc Faras Doktora gittim öptüysen artık yapacak bir şey yok dedi. Bundan sonra öpme ve uçuk kremi kullan dedi. 🤷♀️
Dilaam Faras ucuk cıkmıs ve iltihap akmıssa tehlikelidir fakat siz henüz sisken öpmüssünğz daha yeni cıkıyormus belli ki sıvı iltihap yoksa üstünde bir sey olmaz insAllah bundan sonra öpmeyin bebeğinizi yıkayın Allah a emanetler