mrvasel Faras sakın öpmeyin benim bebegimi de uçuklu biri öpmüş neler çektik yazık kuzularimiza ne yemek ne uyku cok cani yandi kuzumun
Faras mrvasel hadi ya çok geçmiş olsun canım 😞 bende hiç çıkmamıştı ucuk öptüm öptüm sonra dudağımın kenarı acıdı aynaya bir baktım kızarmış hemen maske taktım sonra ucuk gittikçe buyumeye sulanmaya başladı
Faras Burdefff insallah bulaşmamıştır bende hala korkuyorum maske takarak yaklaştım uçuğu farkettikten sonra. Neden bebeği öperler anlamıyorum hadi ana baba tamamda başkası niye öpüyor ben bile 3. Ayda başladım kızımı öpmeye
Burdefff Faras inş ya ben de çok korkuyorum doktora sordum bi hafta içinde belli olur dedi. Allahım korusun artık ne diyim..
Faras Murez aynen canım yeni çıkıyordu kızarmıştı daha sulu değildi doktora söyledim bana diyor çıkarsa da çıkar birşey olmaz sadece tehlikeli olan bebeğin gözüne bulaşması deyince tabi ben daha bir panik oldum insallah bulaşmamıştır bebislerimize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Theseda Faras öpmeyin bir de bir daha çıktığını fark ettiğiniz an aseton sürün çok mantıklı bir şey değil ama kremden daha hızlı sonuç veriyor hemen kaybediyor 🙂
Faras Theseda biri de sabun yazmıştı nette bir forumda denedim ama etkisini görmedim :) asetonu denerim. Hala geçmedi bu arada kösede biraz daha var ama kuru
snybzkrt canım ben uçuk olduğunu anladığım an tahta kaşığı ocakta ısıtıp uçuğun üzerine bastırıyorum can yakıyor ama uçuğu büyütmüyor hemen iyileştiriyor daha yeni uçuk çıkmıştı hatta bugün geçti 2,5 aylık bebeğim hiç öpmedim
Faras snybzkrt canim bu yöntemi annem anlatırdı eskiler yaparmış ama ben internetten baktım sıcak virüsü çoğaltıyormuş buz tutmamız gerektiği yazıyordu 🤷🏻♀️
Zeynonunannesi Faras bende çok çıktı çok da unutup öptüm kızımı geçmedi ona şimdiye kadar süt korrur diyorlardı galiba doğru sende takma kafana bişey olmaz inşallah
tekbasimabakiyorum Benim de uçuk çıktı, unutup yanlışlıkla öptüm. Daha bugün akşam çıktı. Bir şey olur mu ki 😰