Skrnn Lütfen bilgisi tecrübesi olan beni yalnız bırakmasın 6,5 aylık oğlum doğduğundan beri sünnet olmasını istiyorum devlette lokal anestezi yokmuş yakınımda ki özelde yaptırmak istemiyorum evde yapanlar geldi aklıma Normalde sünnet öncesi kan idrar vs tahlili oluyor mu oluyorsa evde yapanlar nasıl yapıyor bu durumu bilen var mı? Yaşayan çıkar umarım
demetdemircioglu Skrnn ben devlette yaptırcam da 24 25 te tahlil için cagırdılar 26sında sünnet olcaz
Afife Skrnn Ben özel hastanede yaptırdım 2 aylıkken tahlil kan vs. istemediler sadece öncesinde bi muayene etti, bir sorun olur mu diye baktı. Sonrasında da gün aldık gittik lokal oldu çok şükür her şey yolunda gitti öyle bir iki çiş yaparken ağladı sonra aynı gün geçti
gyns Skrnn Merhaba ben evde yaptırdım☺️.. Benim kuzenim 1 yaşında devlet hastanesinde olmuştu onun içinde tahlil alınmamıştı.. Bizde tahlil olmadık.. Evde yaptırdığım için pişman olamdım.. İlk iki çişde çok acısı oldu.. O gece eşimle yanımıza yatırdık.. Sonra rutinimize döndük çok şükür..
Firdevs Skrnn benim oğlum evde sünnet oldu canım İzmir’de yaşıyorum gözümün önünde tertemiz oldu bitti doktor çok iyiydi gerçekten
Skrnn Afife çok teşekkür ederim cevap için Evde yapanlar da tahlil falan olmuyor sanırım Umarım tecrübeli biri çıkar
havva60 Skrnn cnm ben kendimi bildim bileli bizjm sülalede sünnet icin hastabeye gidilmez sünnetçi gelir yapar gider hastanede veriyolar kücücük cocuklara narkozu sünnetci bi igne yapiyor tmm bende hastaneye yaptirmicam insallah memlekete gidince yaptiricam
Canan3380 gyns mrb bişey soracam 3gün önce bende evde yaptırdım oğlum çok ağladı acıyor acıyor die 20 aylık ... sonrasında şişme oldu bayagı ve alt değiştirmede ağlıyor istemıyor moralim çok bozuk Sizdede aynı durum oldu mu acaba
Skrnn Firdevs bende ızmir deyim eve gelen sünnetçi mi doktor mu Geçmiş olsun şükür atlatmışsınız Kaç aylıkken yaptınız
Lily1993 Firdevs merhaba izmirde evde sünnet yaptırdım demişsiniz bende oğluma evde sünnet istiyorum siz hangi doktora kime yaptırdınız acaba bilgi alabilirmiyim 😊
Firdevs Skrnn 3 ay 24 günlüktü canım sünnetçiydi doktor değil ama bayraklıda herkes tanıyor baya namı var adamın eli hızlı hemencik yaptı 🤗
Skrnn Firdevs rica etsem yapan kişinin telefonunu verir misiniz Ben buraya yabancıyım da Bu görüşeyim belki aynı kişi oğlumu da sünnet eder 😊