Deletedmom_61 Kızlar bebeğimin kilosu biraz fazla sadece anne sütü alıyor 7 buçuk kilo fazla olup sorun yaşayan var mi
expelliarmus Deletedmom_61 kuzum doğum kilosu kaçtı ? Doğum kilosuna göre belli olur o . Benim bebeğimde 4 aylık kilosu 8.200 dü. Sadece anne sütü aldığı için problem olmaz dedi doktor 4 kilo doğmustu işte her aya 1 kilo gibi
Deletedmom_61 expelliarmus bende persentil tablosuna baktım kilosu fazla çıkıyorda 3490 di ciktigimizda 3410 şu
expelliarmus Deletedmom_61 evet persentil de öyle çıkıyo ortalamanın üstünde ama bi sıkıntı yok canım nerdeyse aylık 1 kilo almış gayet iyi
Ceylan88 Deletedmom_61 4 aylık tam benim oğlan bugün tartışdık 7 kilo olmuş,3450 doğmuştu.meme mama gidiyoruz.Ben tontik diyordum bizimkine 8 kilo olan varmış:)😄
Serifebicer Eskisi gibi uzun uzun emmiyor mu sizinkiler de? 3 4 dakka anca emip 2 saat 3 saat emmiyo artık. Oğlum tam 4 aylık. 7400 kilosu
Deletedmom_61 Serifebicer oy masallah kuzuma korkmuyorum o zaman zaten anne sütü alan bebekte zarar olmazmışta değişiyor bırakıp duruyor memeyi falan uykusu olunca çok emiyor bide ağlayınca ben beyaz gürültü buzuki Orhan falan açıyorum susuyor emmeye başlıyor
Tugce3493 Deletedmom_61 4 ay 5 gunluk 8 kılo 66 cm 🙈🙈 sadece memeyle beslendıgı ıcın sorun yok dedı doktorumuz
Tugce3493 Deletedmom_61 ama bizim boydan sulak yerde yetişmiş iki tarafta😂 baba 192 ben 178 dayısı 184 daha 18 yasında 😂😂