Serra_Annesi Kızlar merhaba 22 Martta sezaryenle doğum yaptım. Sık sık emziriyorum bugün birden memelerim şişti taş kesildi ağrıyor. Sebebi ne olabilir ? Başına gelen var mı ?
Kadifemsii Serra_Annesi bende 22 martta doğum yaptım be bugün göğüslerim taş gibi. Normal canım göğüsler süt üretiyor ve bebek hepsini içemiyor zamanla terbiye olacak ve bebeğin emdiği kadar süt üretilecek o sütü sağ istersen ben bugün taburcu oldum bi duş aldım duşta biraz akıttımda rahat ettim
sevgikelebegi Serra_Annesi süt dolmuşsundur sürekli emzir yeni doğum yaptığımda bende öyle oldum sütler biriktiği için şişiyo
babyfaceee sevgikelebegi buna neden çok güldüm 🤣🤣🤣 ben bakıyorum yavrumun anası değil süt kardeşimi old şimdi ahahaha🤣🤣🤣🤣
YavuzAnnesi Aynısını iki gün önce ben yaşadım. Bol bol masaj yaptım, emzirdim, süt sağdım bir de duş aldım. Hemen toparladı. Bebeğim uyanır uyanmaz ilk sertleşen göğsü emzirdim
Serra_Annesi YavuzAnnesi Bende duşta biraz masaj yaptım iyi geldi gibi emdikçe rahatlıyorum da küçük olduğu için tamamen boşaltamıyor çabuk doyuyor. Makinem var aslında hızlı sağar ama göğüs ucum yara oldu onla cesaret edemem şimdi elimle denicem
poyrazveannesi Serra_Annesi Benimde öyle olmuştu canım ilk zamanlar bebek memeyi tam bosaltamiyor süt birikiyor memede bide benim bebeğim hastanede yoğun bakımda yatmıştı gece yatip sabah kalkinca memelerim taş gibi olurdu mümkünse sütünü sağ sut saklama posetini köy buzluga at ilk 1 hafta gelen süt ağız sütü bebeğin bağışıklığı için çok önemli
Serra_Annesi poyrazveannesi İlk gelen ağız sütünü emzirdim canım. Sağma makinesi var da göğüsümün ucu yara onla sağarsam daha kötü olacak. Elle sağmayı deniyeyim en iyisi inşallah iyi olur
sevgikelebegi Serra_Annesi benim başıma geldi diyorum ya yeni anneyken taş kesiliyodu emziriyodum çocuğun boğazına kaçıyordu kendini çektiğinde heryer süt doluyodu 😄