Bebetom Bugün 12 günlük olduk göbek bağımız düşmedi neden sizce ve bu kötü bir şey mi? Doktor 15 gün içinde düşer dedi yeniden doktora görünmeli mi? Düşmesi için napmalı?
Ebru2022 Bebetom canım benim kızımın ki 15. Gün düştü tekrardan götürmene gerek yok . sadece ıslak bırakma göbek bağını canım
Balkabagi92 Düşmek üzeredir ama yinede düşmezse bir doktora gösterin ayrıca kış aylarında da olduğumuz için giydiği kıyafete göre vücut daha nemli kaldığı için de düşmesi gecikebilir
Latiko Bebetom oğlumunki tam 15. Gün düşmüştü dr a götürdüm düşmeden bi gün önce düşmüyor diye kontrol etti düştü düşecek kanaması yok sorun olmaz dedi. Eğer kanama olursa k vitamini iğnesini tekrar vuruyorlar galiba.
sevgikelebegi Bebetom göbek bağını kuru tutman yeterli olacaktır benim bebeğiminki de geç düştü endişe etme
Bebetom sevgikelebegi onu yapmaya çalışıyorum kış kalın giydiriyoruz ne bilim havalandırıyorum da inşallah düşer 🤦🏼♀️
Albertosss Bebetom yok canım olmaz aha bizimkinin öyle düştü yani , sorduğumda bağırsagı kalın o yüzden dedi 2 aya düşen bebeler var dedi 😂 takılma yani canım