Bebeminnie Tgbaeymn çokk az hiç iyi bakamamışsın, kendin yedin bebişi aç bıraktın herhalde 🙊 8 kilo almalıydı..
Tuba Tgbaeymn bebek kaç aylık? benim oğlumda ilk doğdu zamanda 10 günlükken 800g almıştı. doktor bana sütünde kaymak mı var iyiyi almış maşallah dediydi. başlarda bide ebem her gün gelirdi bize ve her geldiğinde 100-200g alırdı. Zamanla kilo alımı da yavaşladı ama
Tgbaeymn Bebeminnie yanlış mı yazdım anlayamadım 1 haftada 800 grm almasından bahşediyor yok bu az mo?
Bebeminnie Tgbaeymn az tabiki genelde bebekler haftada 1 kilo alır, siznki 200 gr eksik almş biraz daha emzirin
Tuba Bebeminnie nerden biliyorsun cevabini bildigini? herkes bilgili degildir belkide tecrübesizdir🤷🏽♀️
Derinminakolay O kadar gereksiz bir soru ki bunun cevabını sen zaten biliyorsun benim bebeğime o 800 grm 1 ayda zor aldırıyorum dengesiz düşünmeden yazıyorsunuz
Bebeminnie Tuba ben de kızıyorum böyle insanlara, zaten doktor ya da ana sağlığı ölçüyor kilosunu. Ordakiler bşy söylüyor iyi ya da kötü diye, ki 800 gramın 1 hafta da iyi olduğunu aklı selim her insan idrak edebilir diye düşünüyorum