Vefaanadnyadigar mama bunu nasıl hesaplıyorsunuz herhangi bir programı varsa bizde indirelim paylaşımınız işin teşekkür ediyorum
Vefaanadnyadigar mama bunu nasıl hesaplıyorsunuz program yada internet sitesi varsa bizde bakabilirmiyiz teşekkür ediyorum
Vefaanadnyadigar mama bunu nasıl hesaplıyorsunuz program yada internet sitesi varsa bizde bakabilirmiyiz teşekkür ediyorum
188277366 Benim bebegimde her aksam 1 2 saat baya bu agliyo sonra yorulunca uyuyup kaliyo her gün ağlar akşamları atakmi acaba anlamıyorum yada cokmu gazi var birde benimkine bakarmisiniz 02.04.2019 dogum tarihi ama nisanin 8 inde dogacakti kiz bebek
Rgnkty mama bize de bakar mısınızz😊 oğlumun tahmini doğum tarihi 27 haziran 2019 doğduğu tarih 31 mayıs 👶🏻
Rgnkty mama bize de bakar mısınızz. Oğlumun tahmini doğum tarihi 27 haziran 2019 du. Doğduğu tarih 31 mayıs 😊
Gokcehanim mama meehaba tahmini 24 kasim dogdugu 23 ekim erkek bakar misin avazi ciktigu kadar agliyor ndnsz
Mervebtnrr mama bizimkinede bakabilr misinz. Tahmini doğum tarihi 1 aralık 2018 ama 16 kasım 2018 de doğdu kızım
Almilaninannesi Canim benim kiz da 16 ekim dogumlu yani 9 aylik nerdeyse ayni bizde oyleyiz surekli miz miz uykuya dalarken aglama. Atak programina gore atak haftasindayiz umarim oyledir cunku cok yoruyor beni surekli kucak kucak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Almilaninannesi Canim benim kiz da 16 ekim dogumlu yani 9 aylik nerdeyse ayni bizde oyleyiz surekli miz miz uykuya dalarken aglama. Atak programina gore atak haftasindayiz umarim oyledir cunku cok yoruyor beni surekli kucak kucak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Almilaninannesi dilekeliff Canim benim kiz da 16 ekim dogumlu yani 9 aylik nerdeyse ayni bizde oyleyiz surekli miz miz uykuya dalarken aglama. Atak programina gore atak haftasindayiz umarim oyledir cunku cok yoruyor beni surekli kucak kucak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️