dilekeliff 9 ay olmamıza 1 hafta var kızlar dünden bu güne kızım her şeye ağlamaya başladı anlam veremiyorum her şekilde ağlıyor ve asla uykuya dalamıyor susmuyor.. Ateşli hastalık geçirdik sebep o mudur yoksa atak mı anlayamadımm
Meryemdeveci dilekeliff al bendende o kadar oğlum 1 yaşina girdik bir kaç gün önceden herseye agliyor cıldırıcam artık iştah desen o da Yok düzelicekkk derken herşey yine başa sardi
Almilaninannesi dilekeliff Canim benim kiz da 16 ekim dogumlu yani 9 aylik nerdeyse ayni bizde oyleyiz surekli miz miz uykuya dalarken aglama. Atak programina gore atak haftasindayiz umarim oyledir cunku cok yoruyor beni surekli kucak kucak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mkuru4555 mama benim bebeğime de bakar mısınız lütfen doğum tahmini 20 Mart doğduğu tarih 11 Mart erkek bebek bebeğim emmiyor artk😥
Rgnkty mama bize de bakar mısınızz😊 oğlumun tahmini doğum tarihi 27 haziran 2019 doğduğu tarih 31 mayıs 👶🏻
Mervebtnrr mama bizimkinede bakabilr misinz. Tahmini doğum tarihi 1 aralık 2018 ama 16 kasım 2018 de doğdu kızım
Vefaanadnyadigar mama bunu nasıl hesaplıyorsunuz herhangi bir programı varsa bizde indirelim paylaşımınız işin teşekkür ediyorum
Vefaanadnyadigar mama bunu nasıl hesaplıyorsunuz program yada internet sitesi varsa bizde bakabilirmiyiz teşekkür ediyorum
Durukusum mama 21 nisan 2019 tahmini 27 nisan 2019 doğum tarihimiz kiz bebek rica etsek bakarmisiniz🤗kaç saattir ayaktayiz🤷♀️