lyl0742 1Beybiletto aynı bizdede bende uyutmuyorum artık vazgeçtim direniyorum onunla beraber 3 saat sonra sızıp kalıyor 😂 napayım yorulana kadar devam ediyoruz
Baakpnr- Baakpnr- erken geliyormuş bazen böyle dimi , biz de 3 ay 10 günlüğüz 1 haftadır degısık hareketler😀
1Beybiletto lyl0742 maalesef onu yaptım ilk gün daha kötü oldu 1,5 saat uyanık bırakıp hemen başlıyorum sallamayı birde uyumayı falan unutur zor dönerim eski düzene 😪
Saykoogg 1Beybiletto ayaklarımda bebiş sallarken bu yanıtı okumam çok güzel oldu şuan 😂😂 şey düşünüyorum acaba bıraksam uyanır mı 😂😂
1prensannesi06 1Beybiletto ben 3 ay atağında aynı böyleydim kafayı yemek ğzereydim 4. Ay atağı neler bekliyor acaba beni acaba
UMUTUMM___ 1Beybiletto bizde 3 ay 19 günlüğüz 3 gündür rezik haldeyiz surekli mizmiz uyumuyor ağlıyor 🥴kac gun sürüyor bu atak ya
Cagla_11 1Beybiletto hem de ne gümbür gümbür 😪 1 haftadıe sürekli anneci ağlıyor sürekli emmek istiyor uyumuyor temas bağımlısı oldu iyice 🥺 gündüz uykuyu unuttuk
Ebruu67 Baakpnr- Ah bizde oyle aksamlari bsey oluyor uykuya direniyorum uykusu var daha yeni uyudu daldığı blmyom vala