Melike-Alya Prensannesiiiiiiiiii Genelde yiyor zaten pütürlü şeyler sıkıntı yaşamıyorum arkadaşım boğulacak diye korkardı çocuğuna 1 yaşına kadar püre seklinde yedirirdi herşeyi o bnm çok yuhafıma gitti çocuk 1 yaşında ekmeği yerken boğlacak gibi oluyodu alışmadığı için o bnm aklımda hep kalfı o yüzden o hatayı yapmadım 7 aylıkken vermeye başladım pütürlü şekilfr
Melike-Alya edaaydinm Ucuz alcam diye cocuğuma değrsiz sağlıksız şey yedireceğime pahalısını alırım canım zaten herşey almış başını gidiyo hiç değilse çocuğumuzun boğazına gitsin
OozlemOozlem Melike-Alya quaker markasının yulafı yumuşacık pamuk gibi. Un haline getirmenize gerek kalmıyor, suyla 2 3 dakika pişirince kıvam alıyor. Sonra istediğiniz malzemeleri ekleyerek yedirebilirsiniz. Markayı trendyolda bulabilirsiniz🌸
irem-06 Bazen yulafı haşlıyorum eğer fazla suyu varsa süzgeçten geçirdikten sonra yoğurtla karıştırıyorum. Bazen yulafı kuru inciri hurmayı bir haşlayıp sonra blendırdan geçirip ceviz rendeliyorum kızım çok seviyor.muzlada çok güzel oluyor
MelissaYurtsever Melike-Alya valla şuan 21 aylık 12.500 kilosu ama kilolu olupta sağlıklı olmayabilir her zaman icin kilo=sağlık demek olmuyor.. vitaminleri ve sıvı alımı da önemli
Melike-Alya MelissaYurtsever Tabikide kuru şişkinliğe gerek yok sağlığı değerleri yerinde olsun da kilo önemli değil kilo aldırıyormu derken sağlıklı kilo aldırıyormu diye sormak istemiştim aslında
Mevasareninannesi Melike-Alya Bende yapacağım insaAllah nasil yaptığınızı anlattiginiz için teşekkür ederim🥰🌸
sumeyye53 Melike-Alya her sabah kahvaltıda veririm severek yer içine meyve pekmez bazen yumurtayı yemek istemediğinde onu da koyarım yer lifli tok tutan bir ürün kızımın süt alerjisi var o yüzden mecburen de veriyorum başka pek alternatfm yok patates pirinç filan gaz kabız yapıyor en azından yulafın böyle bir etkisi yok
Melike-Alya sumeyye53 Aynen patesi falan yedirdiğim zman bende kabızlık yaşıyorum o yüzden fengeli vermeye çalışıyorum
kitapkurdubebeninanasi Melike-Alya kilo aldirmasi icin degil çok faydali olduğu için her hafta cuma günleri yulafli kahvalti hazırlıyorum. Ara öğünlerde atistirmaliklarina koyuyorum ya da bazen meyveli yogurduna koyuyorum. Hicbir sey yemedigi günlerde de smoothie yapiyorum yulafli
Gunsss Melike-Alya ben sürekli veriyorum oğluma çok seviyor, içine tahin pekmez , muz, elma, ceviz , tarçın gibi şeylerle tatlandırıyorum