Gmzynpasya Bgun özel aşılarımizi yaptrdik şükür ateş olmadı ama ok fazla huzursuzlarne yapabilirim yardım edin
aysskarks Gmzynpasya yani ılık duş gündüzleri patka götürebilirsin temiz hava alacağı bir yer olabilir canım evde sevdiği aktıvıtelet oynayabilirsin
Babyfacee Gmzynpasya aşı yerleri ağrıyor olabilir. Calpol verebilirsiniz ağrısını alacaktır (Sağlıkçıyım)
Deletedmom_14 Gmzynpasya benim kizim da iki asiyi ayni anda oldu, son dozumuz kaldi. Muhtemelen bacaklari agriyodur doktorumuz ates olmasini beklemeden calpol ver demisti agrisina iyi gelir dedi. Gece de atesi cikmisti kizimin ama huzursuz olmadi geceye kadar.
Gmzynpasya Deletedmom_14 ikiz benimkiler birinin ateşi 39 oldu ılık duş aldırdım smdi calpol verdim 2 saat sonrada dolven düştü digerde 38.6
Deletedmom_14 Gmzynpasya gececektir merak etmeyin, kizim ertesi gune duzelmisti ama her bebek farkli tabi.
Gmzynpasya Babyfacee calpol ve dorven 2 saat aralıklı veriyorum sanki kizlarimin huyu suyu değişti bişey sorcam Bn geri kalan dozları yaptrmasam sıkıntı yasarmiyim
Gmzynpasya Babyfacee iyi geceler kızlarım çok huzursuz çok ağlıyor demiştim acile götürdük idrar yolu enfeksiyonu dediler yatış vermeleri gerekiyormuş ama hastanede yer yokmuş Bn ne yapacağımı sasrdm ortalık çok kötü hastanede yatsinlaristemiyorum antibiyotigi evde versem olmaz mi
Esra_Deva Gmzynpasya korkutmak istemem ama akşama ateş yapabilir. Benim kızımda menenjit her dozda dirençli ateş yaptı. İyi bir ateş ölçer ve calpol hazırınızda bulunsun derim.
Nursenac Gmzynpasya değişikli 4 saat arayla vermelisin diye biliyorum 2 saat çok erken doktorun mu dedi 2 saat diye
Babyfacee Gmzynpasya eksik bağışıklama olur bişeye yaramaz. Aşı sonrası normaldir geçecek merak etmeyin
Yasemin38 Gmzynpasya canım çapraz ilaç kullanımında 4 saatte bir. Tek şurup vereceksen 6 saatte bir vermelisin. Bizim doktor hiçbir özel aşıyı ve devlet aşılarını aynı anda yaptırmayı önermedi