mcansum Berruu evt bn olmadm bakm dedi yk dedm gerekli bilgiyi verdm net bi şekilde içte mi dısta mı dedi işte basur memesu sismi dedi içer demi kanıyor mu falan net bi şekilde soyle yazar bi fitil bi krem verdi bana iç dıstı bnmkş
MinikMucizeemm Canım bende 7 martta normal doğum yaptım ve doğum sonrası çok acı çektim. Oturmak bile bir eziyet haline gelmişti. Annem ısrarla bir ot var onu Bi deneyelim diyordu inanmıyordum. En son canıma tak etti. Doktora da gitmek istemiyordum korkuyordum. Sığır kuyruğu otu var. Otun Üzerine kaynar su döküp buhar banyosu yaptım. Bu işlemi 2 kez yaptım ve hemoroid memesi diye adlandırılan çıkıntı bile kayboldu. İmkanınız varsa deneyin derim inşallah şifa olsun
Metehan0407_2019 MinikMucizeemm emzirirken sakıncalı değl mi bende doktora gittim krem verdi emzirmede suya oturmanın zararlı olduğunu söyledi hatta dikişlerden dolayı iltihap kapar felan dedi
MinikMucizeemm Berruu bir arkadaşımda zakkum yaprağı ile şifa bulmuştu. Eğer bitkisel anlamda tedavi olmak istemezsen Dr tedavi sürecinde buhar banyosu yapabilirsin rahatlatıyor
Slndnz Berruu procto-glyvenol diye bir krem kullandım her lavabo sonrası. Kabız olmamak için de sabah uyanınca bir kaşık zeytinyağı, geceden iki kayısı ıslatılıp bekletilmiş bir bardak su içtim. Gün içinde de çok bol su, hem süt yapar ☺️
Neslisahh Aselina53 ben doğum yaptığım gün muayne olmuştum genel cerrahiye bana yazdığım ilaçı verdi valla emziriyordum 🤔 Aktardan üzerlik tohumlu bitkisel karışımlı macun aldı eşim günde 3 sefer 1 çorba kaşığı yedim ve at kestanesi kremi malum bölgeye sürüyordum kremi sürdükten sonra dışarda meme varsa içeri itmeye çalış bide her wcden sonra ılık suyla yıkayıp kurula kremi sür 3 gün içinde geçti kızım 12 aylık tekrarlamadı 🤗
Slndnz Berruu hayır doktora gitmedim internette bu şikayeti yaşayanları araştırırken pek çok kişinin tavsiye ettiğini görünce eşime eczaneden aldırdım. Geçti ve bağırsak floramın da düzelmesini bu kreme bağlıyorum o zamandan beri kabız olmuyorum düzenli beslenemediğim halde
Fatmanuuur Berruu canm bende de oldu aynısı ben sezeryanla doğum yapmama rağmen. Kuzum valla ben vazelin sürürerek atlattım wc den sonra ılık suyla temizlen ve bi eldiven yardımıyla vazelin sür ovalaya ovalaya meme varsa içeri yitmeye çalış emin ol çok faydasını göreceksin. Günde 2 kez de oturma banyosu yapabilirsin onun da faydası oluyor. Ben emzirdiğim için daflon ve müshil içeren ilaçları vermedi bana doktor. Vazelin sürebilirsin sadece demişti eğer çok zor durumda kalırsan da anestol pomad diye anestezik krem var o bölgeye sür ama içeri yitme demişti. Rabbim tez zamanda şifanı versin gerçekten çok zor durum
S_seylek60 Berruu dün doktordaydim bana ilac yazmis ama emzirdigim icin kullanmadim. Kremi suruyorum sadece. Bolgeyi kuru tut normal tuvalete degil klozete otur ikinma dedi. Sicak suya otur gunde 5 6 defa dedi. Cok zor gercekten ben acidan uyuyamiyorum. Dinlenemiyorum. Sezeryanle dogum yaptim cok hareket de edemedim. Kabizliktan olmussun dedi. 🙁 Bu aciyi cekenlere tez zmaanda sifa diliyorum
SSYSmyye 50 gün oluyor bende Doğum yapalı Doğumdan sonra kaldı gitmiyo ağlıyorum her tuvaletim geldiğimde. Doktora gitmeye korkuyorum parmakla muane ettikleri için çok zor ya🤦🏻♀️ Doğumda bu kadar zorlanmadım ben
Eda1990 SSYSmyye bende sezeryan ile dogum yaptim canim senin gbi oldum doktora gttim bana ilac verdi ilacta emziren anne kullanmasin yaziyo hap werdi ben icmedim kenim atlattim rabbimin izniyle her sabah ac karnina sicak su ic sonra kepek ekmegi tuket bulgur ye pjrinci birak ii olana kadar birde nesfitin meyveli yulafini aldim sutle karistirip yiyorum diski oyle yumusadi falan cok sert olursa zeytinyagini yarim cay bardagi ya ic ysda siringayla makatina sık sonra hergun suya otur suda kendini gevsek birak sakin sıkma kendini orda kallinca kurula eczaneden ultraproct krem aldir kremi cok azcik yesil mercimek buyuklugunde sabah ve gece sur birkacgunde gecicek beslenmeni birakma ama tekrar eder suanda ben dikkat etmedim tekrarladi ayni seyleri uygulamaya basladim uzun oldu rabbim sifa wersin
yagmurozgul Berruu hamileyken olan hemoroidim dogumdan sonra gecti nasil oldu anlamadim hemde normal dogum olmasina ragmen. Ben doktora gitmistim hamileyken. Sizde mutlaka gidin ilerlerse cok ciddi cunku
yagmurozgul yagmurozgul gecti cunku hamileyken dışkımda kan oluyordu şuan hic yok agrim bile gecti. Hic sikayetim kalmadi
Ahsenim Berruu yanma oluyosa çatlak olabilir hemen Dr görünün bende de oldu kremle geçmedi ameliyat oldum
Ilknrerva98 Ahsenim sizdeki belirtiler neydi ve çatlak neyden oluştu bilgi verir mısınız bende şüpheleniyorum da
Berruu Ahsenim cerrah bakiyo dimi bu tur seylere aynen bende yanma var meme falan yok ben hemeroid olabilirim diye dusunuyodum catlagi hic duymadim
Ahsenim Ilknrerva98 doğumda oldu ıkınmaktan yaparken dikenli tel geçiyor gibi aciyodu yaniyodu ele gelen meme felan yoktu saatlerce sürüyordu acısı kabız olsam da olmasamda ayniydi krem verdi Dr geçmedi sizin ne zamandır var benim ilerlediği için ameliyatlık olmustu yeniyse muayene olun en kısa zamanda kremle atlatablirsinz
Ilknrerva98 Ahsenim doktora gitmek istiyorum ama utanıyorum muayene nasıl yapıyor bilmiyorum ve ameliyatlık olmussunuz oldunuz mu nasıl oldu
Ilknrerva98 Ahsenim doktora gitmek istiyorum ama utanıyorum muayene nasıl yapıyor bilmiyorum ve ameliyatlık olmussunuz oldunuz mu nasıl oldu
MinikMucizeemm Benkmmki Konyada yaşıyorum ve boş tarlalarda sınırsız bir şekilde var oralardan topladık. Evet kayboldu resmen eski haline döndü acılarım dindi çok şükür
MinikMucizeemm Metehan0407_2019 buharına oturmanın zararlı olduğunu hiç duymadım açıkcası yanlış yönlendirmek istemem. Benim ebem buhar banyosu yapablrsn demişti ama bende Bi zararını görmedim
Ahsenim Metehan0407_2019 hayır sakıncalı değil ben defalarca oturdum tabi yeni doğum yapmış olanlar için bişey soyleyemem