Kuzucugunannesi Mrb arakadaşlar benim 24 aylik bir bebegim var bir bebek daha düşündük eşimle ancak olmadı sonra doktora gittim polikistik oldugumu öğrendim ben daha yeni tedavi başlandı benim gibi olup bebek sahibi olan var mi acaba aranizda önerilerinz varmi
Glrmila Kuzucugunannesi bende pko yum. Pko da olmaz diye birseu yok ama zaman alabiliyor başka bir sorun yoksa düzenli iliskide olduğu sürece olmasi gerek demisti tup bebek doktorum. Ben 2 tup bebek 2 asilama ve sayisiz yumurtlama takibi sonrasi 10 yil sonra kendiliğinden hamile kaldim cok şükür. Tedavilerimde hamile kalmistim ama kaybettim kan pihtilasmasi sorunum varmis sonradan ogrendik. Özetle farkli bir sorun yoksa düzenli iliski ovulasyon gunlerinizi takip ederek degerlendirin derim
UcuBulunamayanBant Kuzucugunannesi bende var evlenmeden önce tedaviye başladım ama benim olmadı malesed gerçi eşimde de sorun vardı onun da etkisiyle aşılama ile oldu benim bebeğim ama olmayacak diye bişey yok pko ki olupta tedavisiz bir şekilde bebek sahibi olan çok insan var
Nrc-2 Kuzucugunannesi bende de vardı ve inanın haziranda doktora gitmiştim 3 aydır regl olmuyorum erken menepoz mu diye pko dedi ilaç kullanmadım yumurta takibi yapmadım zor olur diye düşünüyordum bebek düşünmüyorduk 1 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim kendiliğnden o yüzden hiç strese girmeyin unutun gitsin birkaç ay böyle bir durum yokmuş gibi inanın stres çok etki ediyor ben pko olduğumu öğrendikten sonra aman zaten şuan bebek düşünmüyoruz diye hiç takılmamıştım o ara hamile kalmışım🌸
EzgiBade Kuzucugunannesi bana da pko tehşisi konuldu esimde de bazı sıkıntılar çıktı tüp bebek tedavisiyle 1 kızım oldu🥰
Kuzucugunannesi EzgiBade allah bağışlasın benimdr 1 tane oglum var normal oldu ama snra iste pko cikti
Gokcenderen Kuzucugunannesi bende hamile kalmadan önce genel kontrol olmustum orda demişti doktor. Devlet hastanesinde somra özele gittim her kadına aynı seyi diyorlar ilaç tedavisine bile gerek yok demişti. Ama içimde bir kurt oluştu o ay hamile olmadığıma emin olduğum zaman ama doğan suyu ve maydonoz suyu kullandım diğer ay hamile kaldım bebegim 2 aylık ama dikkat edin lütfen hamilelik şüphen varsa cocuk düşürür testini yap regl ol sonra kullan hatta regl içsen sofa suyunu daha iyi
Kuzucugunannesi Gokcenderen suan reglyim bugun oldum uzerinden 5 gun geçti belki var dedim ama regl oldum regl iken mi basliim
Batigun Kuzucugunannesi pko nun tedavisi yok maalesef bende de var ben hayit otu içmiştim ve o Ay hamile kalmıştım denemek isterseniz
Mugerrr Kuzucugunannesi doktorun bana söylediği doğuştan oluyormuş polikistik over. Bende doğumdan sonraki kontrole gittiğimde bir yumurtalığımda olduğunu öğrendim. Hemen tedirgin oldum tekrar çocuğum olur mu diye doktor işte kanıtı bebeğin olmuş dedi.
Aylisaylis Kuzucugunannesi benim de polistik vardı ama bebeğim oldu doktoruma söylediğim zaman polistik kısır demek olmuyor diye tepki vermişti sadece biraz sabır