Bademmmmmm Arkadaşlar bebeğim dün 11aylik oldu doktor kontrol etti bingildagi hala açık ve biraz geniş dedi yani bu sorun mu kapanmaz mi bu aya kadar kapanmasi mı gerekti 11aylik oldu dun gec mi kaldi bide hergün ocean d vitamini bir püf veriyorum düzenli ben
yaseminoztrk Bademmmmmm daha 2 gün önce doktora gittim 18 aya kadar kapanır dedi bence hiç paniklemeyin
Bademmmmmm 2minnosannesi0 etrafımda arkadaşlarim hep bir yaşına gelir gelmez kapanmis benim ki dün 11aylik oldu tedirgin oldum birden açık diye sizin çocuğunuzun ne zaman kapandı
2minnosannesi0 Bademmmmmm net hatırlamıyorum ama hatırladığım bı yaş kontrolüne gittigimizde açıktı korkmayin her bebek farklıdır 😊
Bademmmmmm kirmizibasliklikiz_ evet öyle biliyorum ama etrafımda hep 12ayda kapandı diyorlar ben 11ayligim neden böyle oldu nerde yanlış yapıyorum ben acaba d vitamini ni saat verirken saat önemli mi ac tok
kirmizibasliklikiz_ Bademmmmmm saati onemli degil ya ihmal etmeyin yeter. Zamanla kapanir merak etmeyin benimkiler de 11 aylik bizimde kapanmadi 😁
kirmizibasliklikiz_ Bademmmmmm ya haklisiniz cevrede herkes konusuyor bir sey soyluyor insan ister istemez panik oluyor ama merak etmeyin zamani var
Bademmmmmm Bisracinarkartal evet benim arkadaşımin da 4aylik iken kapanmis şuan 4yasinda çin gibi maşallah
Dondurmalikahve Bademmmmmm Yani arkadasimin cocugunun 4 aylik kapanmis demissiniz ya onu anlamadim yani her cocugun ki farkli olur 2 yasina kadar normaldir onu anlamadim demek istedim.