Fun Ndrg-12 1 yıl kullandım sonra dedim ki çok uzun süre dayanmıyor poşet e malum bi tık pahalıda. Alaturka tuvalet kedimizin tuvaleti zaten oraya yukarı kocaman bi saksı koydum içine market poşeti aaaaa ne koku ne bişey ya 😀 çokta gerek yok inanın duruyo şimdi öyle köşede
AntiSosyallKelebek Ndrg-12 Yani ben kakalı bezin evde 2-3 gün tutulmasına karşıyım korbelin amacı da bu gün içinde birikir akşam muhakkak atarım çöp kovam da ebeveyn banyosunda duruyor .
BalarisiYusra Ndrg-12 kullanmadım bende çöp poşetine koyup ağzını bağlarım öyle çöp kovasına koyarım hep koku olmuyor öyle
Deletedmom5284 Ben kullanıyorum 20 ay olcak memnunum, banyoya koydum banyo çöp kovası yaptık sadece bebek bezi değil ped, tuvalet kağıtlarınıda oraya atıyoruz koku olmuyor
Fun Ndrg-12 ay yok onun sistemi çok farklı öyle olsaydı o fiyata olmazdı. Bütçeniz her ay almaya müsaitse alın tabi ama aşırı da gerekli bişey değil eviniz müsaitse çözüm çok
EzgiBade Ndrg-12 ben kullanıyorum memnunum orta boy çöp poşeti deneyim dedim bugün oldu 😂kendi posetinden almam artık
BalarisiYusra Ndrg-12 valla doğru söylüyorsun al kullan bence rahat edersin hem. ben ihtiyaç duymadım
Fun Ndrg-12 evet ve gittikçe artıyor onun yerine çocuğunuza çok daha ihtiyacı olan şeyleri alabilirsiniz. Git gide bez sayıları düşüyor biliyorsunuz büyüdükçe. Oyuzden ☺️
kirmizibasliklikiz_ Ndrg-12 bence gereksiz para 😁 normal buyuk cop kovasi aldim icine de poset oldu bitti iste 😁 banyoda duruyor
AgentMom Ndrg-12 bende banyoya koydum her şeyi ona atıyorum. Poşet pahalı ama bu poşetçilerde buna uygun ucuz poşetler var.
Helio Ben almadım ama havalimanı bebek bakım odasında kullandım. İyi ki almamışım dedim. Çünkü zaten kakalı bezi evde bekletmiyorum. E korbell dışarı koku vermiyor diye içeride bakteri üretimi durmuyor ki. Çişli bez de her gün evden atılıyor. İhtiyacım olmadığına karar verdim.
1erkek1kizannesi Ndrg-12 ben 2 yildir kullaniyorum cok memnunum yalniz kendi posetleri hem cok pahali hem de cabuk bittigi icin kokulu olan orta boy cop posetlerinden aliyorum takiyorum