Arslangkce ElvinsMom siz hangi sehirdesjnjz. Bütün alerjik çocuğu olanlar mutlaka çocuk alerji uzmankyla görüşülmesi gerektiğini soyluyo çocuk doktrlari anlamiyormjs
Moonlightttt ElvinsMom alerjik ürün vücuttan 15 günde atılır. Daha sonra bebisin düzelme payı da var. Evet 20 25 gün deneyin inşallah alerjisi yoktur
2melekannesi__ ElvinsMom İstanbul Anadolu yakasına gelecekseniz Ümraniye eğitim araştırmaya gitmenizi tavsiye ederim. Sadece mukuslu kaka şikayetiyle gittik doktor hemen kan testi istedi doçent güzel ilgilendi
Minnakkk ElvinsMom aynen cocuk doktoru gerekli gorurse alan acıyor oylelikle randevu alabiliyorsunuz hangi sehirdesinz her yerde yok cunku cocuk gastro
ElvinsMom Minnakkk izmirdeyim ama 2 gün sonra İstanbul’a gideceğim çünkü burdakiler yönlendirmiyor beni kaç doktor gezdim
Minnakkk ElvinsMom hmm Allah şifa versin canım bursadayım bende eğer ozele giderşm derseniz bursada işinin ehli bş gastrolog var kliniği var hani alan acılmadan direk oyle de gidebilirsiniz ve cok cok iyi Bi doktor
cnsymn ElvinsMom bizimde öyleydi şuan ikiye düştü kaka sayısı da bizde başka belirti yok acaba diyorum bende kilo alımı bizim de bu ay 660 gram ama son iki haftadır kilo alımı durdu verme de yok azaldı kaka da bakalım ne olucak
ElvinsMom cnsymn eğer azaldıysa bu şekilde devam ederse az kaka yapıyorsa kilo alımı 500-600 ise bence endişelenmeyin
Kizannesi92 ElvinsMom acaba alerjik olabilir mi kızımda öyleydi alerji çıktı hatta 450 gram kilo kaybı da vardı
ElvinsMom Kizannesi92 bende öyle düşünüyorum kilo kaybı yok fakat kilo alımı azaldı ve huzursuz ishal 😔