Emir123ali Merve_4141 var canım alerjisi yoksa yumurtaya yaptır biz yaptırdık 12 ayında tekrar yapılıyor
tTgbaa Merve_4141 var iki tane vuruluyor bize gün verdi 9 aylık olunca gel dedi 2 tane vuracaklarmılş
cennetkokulubal Merve_4141 sanorım o aşı kalkmış bizim hemşire yok dedi 6 aylık aşımızı olduk bundsn sonraki aşı 1 yaş aşısı dedi
yaprak_34 Emir123ali yumurtanın beyazı bir yaşına kadar yasak ben vermiyorum sadece sarısını veriyorum kızım 9 aylık bizde bu hafta aşı olacağız .İlla beyazını yemesi şart mı?
Zlm Emir123ali ne aşısı oldu acaba benim kızıma yapmadılar asi gerçi 9 ayında kontrolde olmadı 10 da gittim ondan mı acaba
Rabia42_42 Merve_4141 bana da sordular alerjisi var mi diye var demiştim. Sanırım içinde yumurta türevi etken madde var
Merve_4141 tTgbaa aşı kartına yazdılar mi bize yazmadılar 6 aylık aşısını vururken 9 aylıkken gel dedi sadece kaç adet vuracağını bile söylemedi
Merve_4141 cennetkokulubal bizde 8 aylığız 6 aylık olurken sadece ağız ucuyla 9 aylıkken gel dedi karta da yazmadı
Elifcinargul cennetkokulubal Suriyeliler geldiği için vurulmaya başlanmış banada gün verdi. Bizde görülmediği için kaldırmışlar ama Suriyeliler bulaştırmaya başladığı için tekrardan listeye eklendi dedi
DefneRana3881 Mercimek26 3 yaşında kızım var 9 ay da aşı olmadı şimdi sağlık bakanlığın aşı takvimine baktm ordada 9. Ayda aşı yazmıyor acaba ne aşısı yptılar
Mercimek26 cennetkokulubal bende tam tersi diye biliyorum. Aşı takviminde yok ama sonradan eklendi olunması gerekiyor diye biliyorum.