Hunili Cookie o kalın battaniyeler aşırı su çekiyor ve kilo olarak ağır basıyor, tanbura zarar verirsiniz, üstelik sıkıl tıkış oluyor temizlenmiyor ki. Ha makine de ha banyonun yüzünde deterjanlı suyla ıslatılıp durulanmış.
Senemmm11 Cookie atmayın derim çünkü ıslandığı zaman ağırlığı 8 kiloyu geçiyor. Makinelerde ki kg çamaşırın ıslandıktan sonraki ağırlığını kastediyor. Yani ıslaklığı 8 kg gelen çamaşır yıkanabilir gibi. O yüzden battaniyeniz kalın ve çift kişilik ıslandığı zaman kaç kilo gelecek Allah bilir
sherlock_mom Cookie kalınsa kesinlikle atmayın ben attım dönmedi bile hemen çıkardım. ince yse battaniyen durma hemen at
sherlock_mom Cookie yani kalın polar battaniyeleri biliyorum bende ayağımda yikiyim dedim 2 kişi bile kaldiramadik makine hiç taşımaz bu havalarda kurması da çok zor yazın kendiniz yıkayın yada direk yıkamaya verin 🙄bende misafir gelince kullanabiliyorum ince battaniyeler aldım günlük için haftada 1 kere yıkıyorum gönül rahatlığıyla
Cookie Balim61 Bende çift kişilik Pamuk yorgan yıkadım ama battaniye baya büyük ve ağır o yüzden korkuyorum bozulur mu diye
eylulmin Cookie ben yıkıyorum ama sıkma devrini düşürseniz daha iyi olur. Tamburun sağlamlığı açısından.
Balim61 Cookie cok asiri zorlamayla sokarsanz makine onu cevirsede yikamaz temizlemez zaten ama battaniye islandigi zamn 8kg yani makinein kapasitesini gecicekse atmayin kazani zorlarsa bilyalari atabilir.Bnm uyku setm birz zor girmisti yikadi ama temizlemedi cok sıkı durmustu icnde çünkü temizlenmedi yani sadece oylesine yikandi
Mommysharkdoodoodoodoo Çok ağır ve kalınsa yıkamaz dönmez. Benim de var hep yıkamacıya veriyorum mecbur
Cookie Mommysharkdoodoodoodoo Bende hep yıkamacıya gönderiyorum da zam gelmiş o yüzden makinede mi yıkasam dedim
kitapkurdubebeninanasi Cookie ben de yikiyorum makinede battaniyelerimi ya çok şükür bir sorun olmadi
Cookie kitapkurdubebeninanasi Evet bende o yüzden korkuyorum , eşimde şehir dışında bozulursa ortada kalırım valla 😄
Mommysharkdoodoodoodoo Cookie bir kere daha verip bir daha battaniyeyi kullanmazdım sizin yerinizde olsam ya da battaniyeyi 3 kat nevresimlerdim.
kitapkurdubebeninanasi Cookie bi battaniyem karaca cift kisilik diğeri karacaninkinden kalin cift kisilik ikisini de defalarca kez düşük devirde yikadim hatta geçen hafta oğlum kakali poposuyla üstüne oturdu diye yine yikadim:)