defnesmoms 7 aylık kızım 150 gr zayıflamış boyuda uzamamış aynı .. bi hafta snra kontrole gidicez var mı yaşayan ?
NekwaSultan defnesmoms anne sütü mu aliyor sadece Reflüsü fln var mi ? Bir fikrim yok ustte kalsin 👆🏻🌺
galatasarayyy defnesmoms benim.oglumda 7 aylik ve bu ay 150 gram almis ben hastaliga bagliyorum cunku gercekten cok gucsuz ve hep hastalaniyordu cok uzuluyirum ins artik hasta olmaz
ZeynepAdam defnesmoms son zamnalrda dis cikarma ya da hastalik fln yasadi mi ozaman istahlari olmjyor ya belki gecici bir durumdur. Siz gun icind3 de gece de bol bol emzirmeye calisim onun sevdigi yedigi ek hidalardan verin. Birde mide asitine falan mi baksalar acab ayedigini bu kadar cok mu yakiyor
Hrcntes defnesmoms bir ay 150 gr aldı bir ay hiç almadı benim kızımda doktor normal hareketlendi artık kilo bile vermesi normal dedi çok üzülüp ağlamıştım suçlu hissettim kendimi ama normalmiş çok şükür sende üzülme
Aykimgebe Benim kızım da 7 aylık 200 gr almış sadece boyu uzamamış doktor normal dedi genel kilosuna bakıyor ayına göre ve gelişimi çok iyi tek düze olmaz zaten bazen çok alır bazen hiç almaz demişti
defnesmoms Aykimgebe kilo takıntısı olan biri degilim ek gıda yemesine rağmen bir de kilo vermiş boyuda aynı yemese filan anlarımda doktor bi hafta izleyelim dedi almazsa vitamin takviyesi yapıcak
Glitter defnesmoms 1 hafta sonraki kontrole kadar geceleri 3 saatte bir emzirin, gece sutu cok faydali. Artisi olacaktir
defnesmoms galatasarayyy hiç almasa ona bile razıydım ama bizimki olanı veriyor 😞 geçmiş olsun sizede inşallah bebekler hasta olmasın
galatasarayyy defnesmoms teşekkür ederim insbu ay alirlar ne diyeyim ek godada veriyom daha dogrusu dogru duzgun bi kac gundur yiyo insallah heo boyle dewam eder
defnesmoms ZeynepAdam diş yok henüz çok şükür hastalıkta olmadı. ek gıdada sıkıntı yaşamıyoruz verdiğim şeyleri yiyor beni az emiyor bu ay 10 gün red yaşadık ama sağıp verdim bu arada.. gece emiyor..çok hareketli ama bilmiyorum yediği miktarı mı artırsam
ZeynepAdam defnesmoms siz o zaman biraz miktari arttirin yetetli gelmiyor olabilir kuzuya buyuyorlar annesi :) bende bir haftadir miktar arttirdim baktim kizim surekli mama meme diyip duruyor arttirinca doydu :)
defnesmoms Hrcntes beni hiç rahatlatmadı doktor 😞 ilk bebeğim haliyle telaş yapıyor insan nerde yanlış yapıyorum acaba diye teşekkür ederim 😊
Hrcntes defnesmoms bazı doktorların kilo takıntısı var maalesef tatlım ek gıda düzene otursun alır kilo kafana takma
Elif_Aselim01 defnesmoms kan değerlerine de baktır canım yiğenimdede olmuştu aynısı kan damlasıyla normale dönmüştü vitaminde vardı tam hatırlayamıyorum