Elife_unal Arkadaşlar 6 ay önce sütümü sağıp buzluğa koymuştum şimdi bebeğime biberonda vermek istiyorum 15 ml var sadece acaba 6 ayda bşy olur mu süte
Wanderlust Elife_unal doktorunuza danisin belli bir derece altinda 6 ay da duruyor diye biliyorum suan dereceyi hatirlamiyorum ama cocuk doktorlari bilir.
Elmel Elife_unal -18 derecede 6 ay durabiliyor yotupta Osman gönülal var onun anne sütü saklama videosunu izle
Elmel Elife_unal canm o anne sütünün yapısındaki bir özellikten dolayı öyle oluyor hatta kokusuda paslı demir gibu oluyor ama bu bozuldu anlamına gelmez dokuz aydır sagarak besliyorum altı aylık sütümü de veriyorum kızıma buzluktan cikarip
Elmel Biri1 eğer kı buzlugunuz -18 derece ise bozulmamıştir ağır bir kokusu ve boğaz yakan. Bir tadı oluyor bu bozuldu demek degl ben bebeğime icjrdum doktromuz içir dedi bozuk olmadığını söyledi şükür biseyde olmadı
Busranehirmila Elife_unal bozulduysa bile atmayın bebeğin cildine sürebilirsiniz veya banyo suyuna ekleyebilirsiniz geçenlerde bir ebe paylaşmıştı bu durumu. Kendinize de kullanabilirsiniz