birmelekannesiiio Cigdem26_ 5 bucuk aylıkken koydum çok huysuz olduğu için 😂 en azından yemek yapana kadar oyalanır dedim ama 2 ay kullanıp bıraktım
Cigdem26_ birmelekannesiiio benim kızda 5 aylık oldu artık koysam mı diyorum ama, siz neden bıraktınız kullanmayı
Kuzeymiram ikikoalaanasi doktora sorarakmi koydunuz benim bebekte 6 aylik yurutec aldim ama daha koymadimda
Elifinannesiiiiiiiiii Cigdem26_ kızım sağa soka sallanmaya başladı aslında oynuyordu müzik çalınca hoşuna gidiyordu ama ben neden sallanıyo diye panikledim doktorumuza danıstım zaten bize koymayın demişti önermiyor doktorlar söyledim direkt aklıma haz duygusu olulabileceği (mast gibi) çok akıllılar dedi direkt bırak eve geldim kaldırdım hemen
Sedefe Cigdem26_ 6. Aydan sonra koydum yemek yaparken mutfakta büyük bir rahatlık sağlıyor benim için
Premsesannesi355 Cigdem26_ 6 aylıkken koydum ben arından zaten kızım kendi kendine oturmaya başladı ve tam düz basıyor kimisi diyo ya parmak ucuna basar koyaraani felan diye 8 aylık olduk şuan keyif için binuyo
balpetegimeto 5 aylık en sadece 5 dk oturtup kaldırıyodum 6 aylık oldu şimdi şimdi sürelerini arttırıyorum 15 20 dk kadar duruyor bi çamaşır serimi kadar ya da toplaması işte öyle ufak işlerimi yapana kadar oyalanıyor
eylusko_ Cigdem26_ 5 buçuk aylıkken koydum su an 6 buçuk aylık. o yurutecte oynuyor şimdi ben ise tv keyfi ❤❤ not sabahtan akşama kadar değil aralıklarla 15-20 dakika
Cigdem26_ Elifinannesiiiiiiiiii benide öyle sallanması falan falan düşündürüyor işte bende diyorum düşer mi öyle yaparda falan
Kizannesi92 Elifinannesiiiiiiiiii aldığıma pişman oldum şimdi 🙂 denemek için koyucam eşim ille koyalım diyor ama kendi heves ettiğinde bir beş dakika koysun ben gün içinde kucakta oyunda halıda devam o zaman
Wanderlust Cigdem26_ desteksiz oturabildiginde koyabilirsiniz en erken. Ben kullanmadim onerilmedigi icin cok hareketli olmasina ragmen iyi ki kullanmadim 9 aylikken yurudu zaten gerek kalmadi.
Elifinannesiiiiiiiiii Cigdem26_ valla işi gücü boşverin bebeğinizle vakiy geçirin ben mama sandalyesine koyuyorum yemek yaparken uyurken topluyorum evi yada önüne oyuncaklar koyuyorum öyle acil yapılması gereken bir şey varsa yapıyorum
ikikoalaanasi Kuzeymiram hayır sormadım. İnternette 4 aylıkken bile koyabilirsiniz yazıyordu ama çok erken diye düşündüm. 6 aylık olduğunda kısa süreli koymaya başladım 🤗 İlk kızma almıştım pek beğenmedi kullanmadı ama oğlum çok seviyor.
Cigdem26_ Elifinannesiiiiiiiiii zaten tabiki en önceliğim kızım geliyor dediğiniz gibi bende uyurken yapıyorum işlerimi falan ama artık yatarak oynamak istemiyor sürekli kafasını kaldırıyor kalkmaya calısıyo yani bildiğiniz dönmek kucak falan yetmiyor artık diye yürüteci düsündüm bendr