GiybetReis Babybloom bugun poğaça yaptım kızıma. Suyla yedi kuru kuru. Bi ayran yapsana dimi😅 hiç gelmedi aklıma
minderbob GiybetReis niye meyvesuyu vermiyorsunuz kendisini de yesin kahvaltılarda ağzını ıslatmak yutmayı kolaylaşrııma için de portakal sıkıp verebilirsiniz ben ayran kefir sıkma meyvesuyu veriyorum çok da seviyor.
GiybetReis minderbob Noname21 meyvesuları diş çürüklerine neden olabiliyor. Ben zaten dişten çeken bi insanım cocukluktan beri. O yüzden veresim yok sıkıp. Kendimce tedbir alıyorum😅
Dilaylaa Kefir ayran ve her türlü meyveyi sıkıp verebilirsin ıhlamur da verilir , evde milkshake de yapabilirsiniz. Başka aklıma gelmedi :)
GiybetReis Mjgntnrkl kefiri hazır mı hangi marka alıyorsunuz ben hiç içmem sevmem de kızıma deniim madem faydalıysa
Mjgntnrkl GiybetReis ben için veya altınkılıç seviyorum. Kendiniz yapabilme şansınız varsa kefir tanesi satın alıp yapabilirsiniz yoğurt gibi yapımı. Sahada faydalı. Her mayalamada taneler 2kat artıyor hemde
huzunkovankusu GiybetReis ayran yapıyorum, portakal suyu veriyorum, kahvaltılarda ıhlamur kuşburnu veriyorum, bazen de çay istiyor diye pekmezli su 😂
minderbob GiybetReis posasıyla yerken de aynı şekeri alıyor☺️ Merak etmeyin meyve şekeri fruktoz öyle beyaz şeker gibi hemen diş çürütmez yediği yemekler bile diş çürüğü yapabilir bebeklerin dişleri çıktığı andan itibaren fırçalayın Hiçbişey olmaz.
Noname21 GiybetReis yani 6. Ayından beri her sabah veririm . 28 aylik bir sorun olmadı maşallah diyelim . Yani bir çay bardağı kadar ver bence sever tadını ıhlamur da verebilirsin sever belki ballı
GiybetReis Fun teşekkür ederim🌸 kefir hangi markanın alıyosunuz? Bi de ısıtıp mı verıyorsunuz oda ısısında mı
Fun GiybetReis kefir ısıtılmaz ki canım. Atatürk orman çiftliği kefiri en iyilerinden onu almadıysak altınkılıç alıyoruz. Dolaptan veriyorum
biryazmasali GiybetReis meyve yiyormuş ayran vereblrsinz ama yemeklerin yanına bişe vermeye alşıtrmayın derim benm kızım ayranla karnını şişiyor yada meyve suyuyla
GiybetReis NunuDudu Noname21 Daenerys Balkizlarim ly35 Minisinannesiii Busraveismailcinar Mjgntnrkl çok teşekkür ederim kızlar🌸
Balkizlarim GiybetReis evet veriyorum ayran ve ıhlamur gece uykusuna geçirmede etkili 🌈 bizim içtiğimiz gibi name limon elma mandalina vs de atıyorum ben 🦋