GiybetReis Kızlar kızıma hiç içecek bişi vermedim. Sadece su içiyor gıdaların yanında. Yararlı ne verebilirim? Süt ve meyvesuyu vermek istemiyorum. Sütün bi yararı yok şuan meyve suyuda zaten meyvenin kendisini yiyiyor. Yararlı ne olur içmek için? 13 ay😊
Balkizlarim GiybetReis kefir sade alıp meyveli kendim yapıyorum , ıhlamur , kompostolar ayran , tüm meyveleri yiyor hepsindende sıkıyorum portakall greyfurt suyu limonata veriyorum yapıp 🌾 27 aylık 💐
Gazel GiybetReis biz kahvaltıda çay içtiğimiz zaman kızımda istiyor onada bir çay bardağına bir kaşım bekmez ve ılık su koyup içiriyorum ben birde su ve bolca ayran ayran delisi benimki
GiybetReis Balkizlarim teşekkür ederim🌸 ıhlamuru akşam mı veriyorsunuz. Sakinleştirip uyku yapıyormuş sanırım. Bir de normal bizim içtiğimiz givi mi demleyip veriyorsunuz?
GiybetReis Gazel Deletedmom_22 Wanderlust Deletedmom_109 gocebebirbayan bikerem AnnaKurt serebro teşekkür ederim🌸
Wanderlust GiybetReis kahvaltida ihlamur veya portakal/mandalina suyu. Bazen ilik suya pekmez de veriyorum. Ana yemeklerle de yogurt veya ayran☺️
gocebebirbayan GiybetReis meyve vs dışında, yemeğin yanında ayran , ara öğün gibi vakitlerde kefir , danino veriyorum ben 13 aylık
GiybetReis AnnaKurt kanka ıhlamur alayım bari ben ya. Uykudan önce veriliyormuş galiba uyku yapıyo diye
Balkizlarim GiybetReis evet veriyorum ayran ve ıhlamur gece uykusuna geçirmede etkili 🌈 bizim içtiğimiz gibi name limon elma mandalina vs de atıyorum ben 🦋
Babybloom GiybetReis sabahları ıhlamur, akşamları ayran. O da çok gerekirse çok kuru bir şey yediriyorsam.
GiybetReis Babybloom bugun poğaça yaptım kızıma. Suyla yedi kuru kuru. Bi ayran yapsana dimi😅 hiç gelmedi aklıma
Mjgntnrkl GiybetReis kefir ve ayran verebilrisn. Fermente ürünler bebeğinizin bağırsaklarında vücuduna cok faydalı 👍 benm oğlum günlük 1bardak ayran ve kefir içer
GiybetReis Mjgntnrkl kefiri hazır mı hangi marka alıyorsunuz ben hiç içmem sevmem de kızıma deniim madem faydalıysa
Noname21 GiybetReis meyvenin kendisini yesin meyve suyu da icsin bir zararı yok c vitamini vücutta depolanmiyor zaten. Benim kizim sabah portakal nar suyu karıştırıp veriyorum . Öğlen muz elma yer yatar akşam da armut yer yatmadan 1 saat önce bence verebilirsin sut falan içmiyor benimki
GiybetReis minderbob Noname21 meyvesuları diş çürüklerine neden olabiliyor. Ben zaten dişten çeken bi insanım cocukluktan beri. O yüzden veresim yok sıkıp. Kendimce tedbir alıyorum😅
GiybetReis Fun teşekkür ederim🌸 kefir hangi markanın alıyosunuz? Bi de ısıtıp mı verıyorsunuz oda ısısında mı
Mjgntnrkl Akşmlarıda ıhlamur ve rezene veriyorum ben. Sakinleştrsin diye. Bazen içiyor bazen istemiyor o zamanda biraz bal koyuyorum devam ediyor
minnosum25 GiybetReis ayran veriyordum kendi yaptğm vişne suyu kayısı suyu filan güzel olyor hele ayrana baylmsti