lalbg Cgdmltr93 durumunuz uygunsa altın künye yaptırabilirsiniz ya da altın iğneler var ya maşallah yazan onlardan olabilir. Eğer maddi olarak çok müsait değilseniz eksik bi şeyi alabilirsiniz☺️
Mariposa Cgdmltr93 bir kaç kişi para ver demiş de bence para hos olmaz ya, nerden ne alırsan icinde değişim kartı oluyor zaten beğenmezse gider değiştirir, yenidoğan kiyafetleri zaten almıştır siz 3-6 ya da 6-9 aylık elbise / tulum vs alabilirsiniz. Benim arkadaşım bebis doğduğunda 6-9 aylık hediye getirmişti çok makbule geçti hızlı büyüyorlar cunku yenidogan kiyafetleri hemen küçülüyor
Edayaz Cgdmltr93 bazı mağazaların hediye kartı oluyor içine para yüklüyorsun o kartı hediye ediyosun sizde öyle bi şey alabilirsiniz
Deletedmom99886 Cgdmltr93 Yani baya ayakkabı vermiş siz ne kadarlık malzeme verdiğini daha iyi bilirsiniz ona göre gram vs de olabilir hani altın altındır
Cgdmltr93 Deletedmom99886 ihtiyacım olduğu için verdi. Karşılık beklemeden. Durumum olsa kızıma ben kıyafet alırdım zaten 🤗 kızıma giyilmiş kıyafet giydirip çeyrek takmam abes olur
Nediyebilirimki Cgdmltr93 bence para verin o ihtiyacı olan veya istediği bir şeyi alsın öyle daha çok mutlu olur 😊
Deletedmom99886 Cgdmltr93 e o zaman en doğrusunu siz bilirsiniz karşılık beklemediyse çoksa düşünmenize gerek yok o zaman
1balkizannesi Cgdmltr93 Yeterli cnm gönlünden ne koparsa sana da lazım olur para. Zaten bir sürü şey almışsın 😊
Visnelivotka Cgdmltr93 Ne alacağımı neye ihtiyacın olduğunu bilemedim sen alırsın benim için deyip verebilirsin para yanlış anlamaz bence ❤️
Demirac19 Cgdmltr93 isimli emzik zinciri ve anahtarlık, bakım seti (krem, yağ, şampuan, tarak, ateş ölçer,), banyo seti, ana kucağı, ve bebek için alışveriş yapmaya sevdiği bir yerden hediye çeki