Cgdmltr93 Arkadaşım doğum yapacak. Kızım onun kızının kıyafetleriyle büyüdü. Hiç kıyafet almadım diyebilirim. Ayakkabılar elbiseler falan. Bende bi kaç bişey aldım. Ama işe yarar bişey daha almak istiyorum ne alabilirim
1balkizannesi Cgdmltr93 ben verirdim çünkü sonuçta sende hediyeleri parayla alıyorsun o istediği ihtiyacını alır.
1balkizannesi Cgdmltr93 valla abartılmayacak şekilde mesela aklndan ne kadar geçiyor.? Hem çocuğuna bez, ıslak mendil alır.
AgentMom Cgdmltr93 ana kucağı olabilir, oyun halısı, mama sandalyesi gibi şeyler olur. Kıyafet almaycaksanız. Para yerine durumunuza göre gram ya da çeyrekte alabilirsiniz.
biryazmasali Cgdmltr93 ben sizin yerinizde olsam ebebekte hediye kartı alıp verirdim sonçta annesi ne alacaığını daha iyi bilir belki ilk çocuğunda boşuna almışm dediği şeyler olmştur kendisi alır daha iyi olur
Mjgntnrkl Cgdmltr93 bence hatırada kalmsı için bu ay ay foto çekilen bakımı battaniyemi ne var öle bişiy alabilrsiniz
Babybloom Cgdmltr93 ben şimdi aynı şekilde kızının kıyafetlerini hep bana veren arkadaşıma hmden bir yağmurluk ve şapka aldım. Süslü bir şeyler al bence
Cgdmltr93 1balkizannesi 200 geçiyor. 4 tane hastahane çıkışı takım aldım. 2 yazlık alt üst takım aldım. Alt açma bezi v.s aldım. Tırnak makası olan setten aldım. 200 de versem yeterli olur diye düşünüyorum
AnnaKurt Cgdmltr93 Yani 500 versen seni zorlar sanırım. 300 de bir garip ne bileyim 😂 200 her şeyin ortası gibi 😂
1balkizannesi Cgdmltr93 Yeterli cnm gönlünden ne koparsa sana da lazım olur para. Zaten bir sürü şey almışsın 😊
29052021 Cgdmltr93 bence direk para vermek yerine gram veya çeyrek (gücünüz neye yetiyorsa) yapıp takmanız daha mantıklı olur. Sonuçta hem hediye hem para olmuş oluyor 👌