Rika Oglum Ata 15 aylik, 1 hafta once menenjit asimizi olmaya gittigimizde doktorumuz kalbinde ufurum var dedi. Bugun eko cekilecek cok korkuyorum lutfen sizden dua bekliyorum oglum icin, cok kotuyum korkuyorum
Deletedmom_109 Rika sizle konuşmuştuk değil mi sakin olun diyecem ama anlıyorum.Üfürümse masum üfürüm olduğunu düşünüyorum. Zaten delik Vs olsa şimdiye kadar belli olurdu. Ki onun bile tedavileri var. Ümitsizliğe kapılmayın lütfen belli olan bir durum bile ortada yok
Asuyar Rika masum üfürümdür büyük ihtimal. Bizimde 9 aylıkken oldu. Bakıldı masum dendi. Buyudukce gecıcek dedi kardıyolojı. Korkmayın Yuksek ihtimal öyledir. Oluyor bebeklerde
Pelloo Rika inşallah birsey olmaz korkmayın. Benim kızımda da var 1 aylık iken öğrendik sürekli ağladım çok korktum zaten zor hamile kalmıştım. Kontrollere gittik düzenli olarak şimdi 14 aylık hala kapanmadı en son biraz kapanmış demişti doktorumuz. Temmuzda Kontrolü var inşallah tamamen kapanmıştır. Şifa Allah’tan. Iyi huylu ise birsey olmaz.
Rika Deletedmom_109 evet konusmustuk, daha onceden covid gecirip hastanede yatti o yuzden korkuyorum kalbine zarar vermesinden😔
Keskeuyusamm Benim kızımda da vardı ancak geçti canım kapandı yani tamamen. Muhtemelen ufaktır ve masum üfürümdür
MelekAras Keskeuyusamm merhaba be kadar sürede geçti acaba ?oğlum 4 aylık bizde de masum dedi doktor ama insan rahat edemiyor korkuyorum
Deletedmom_109 Rika biz de covid geçiridik merak etmeyin hayırlısıyla doktora gidin sonucu öğrenince rahatlayacaksınız eminim.
Cinar2502 Rika 9. Ayda öğrendik. 12. Ayda kapanmıştı. 2 defa kardiyolog gördü. Tamam kapanmış dediler. Garanti olsun diye il dışında başka bir kardiyolojiye baktırdık. O da aynı şeyi söyleyince içimiz rahatladı
Rika Pelloo size de cok gecmis olsun. Ben de cok zor hamile kaldim ve beynimde tumor vardi hamileligimde. Surekli kendimi telkin etmeye calistim. Farkli kadin dogum doktorlarina gittim biri down sendromu olabilir testisi inmemis dedi, digeri bobrek buyumesi var dedi. Tamamen hayal kirikligi icinde cocugumu dunyaya getirdim. Tumorum var diye sezaryan oldum yataktan kalkip bakmakta bile zorlandim. Diger problemler yoktu ama simdi ufurum diyince cok evhamlandim. Insallah gecer iyi huyludur
Annesiballisiii Rika Benim kızımda da vardı Yenidoğan zamanların da ama kendiliğinden düzeldi. Şuan 27 aylık bir sorunu yok çok şükür. Sizinde sorun çıkmaz inşallah 🌹
Rika Annesiballisiii farkli cocuk doktorlarina goturdugum halde hic ufurum demedikleri icin, 15. Ayda farkedildigi icin cok endiselendim. Agir bir korona gecirdi hastanede yatti ve kalbini etkilemesinden de korkuyorum. Insallah sorun yoktur cok tesekkur ederim size de gecmis olsun yasadiginiz psikolojiyi cok iyi anliyorum
kisiselanaliz Rika bende de üfürüm varmış ve ben bunu 26 yaşımda öğrendim bana hiçbir sıkıntı yaşatmadı umarım masum üfürümdür hamileliğimde 36. Haftada biraz fazla nefes darlığım olduğu için kalbe yönlendirmişlerdi o zaman öğrenmiştim
Rika kisiselanaliz cok gecmis olsun doktorlar anlayamayabiliyor demek ki 26 yil boyunca anlasilmamis. Benim oglumda da hiriltili solunum var bazen nefes nefese kaliyor
Metesmom Rika Allahın izniyle hiçbir sorun çıkmaz inşallah canım. İçini ferah tut, bu bebeklerde görülebilen bir durum. Çoğunlukla kendiliğinden geçiyor. Her Üfürüm kalpte sorun var demek değildir.