Kızlar benim de oğlum oldu demette elif polikinlik var oraya yaptirdik ve dr mutis uzman 25 yillik tecrube korkmustuk ama bu klipsli daha iyi gelisim sağlıyormus zor olan sadece klip ciktiktan sonra deriyi geriye ittirip teramisin sürmek onundisinda ilaclarinj duzenli verirsek hic aglamiyo bizim oglan 3 aylikmen oldu ve sunnet olduktan 4 saat sonra çığlıkla gulmelere basladi dr 4 saat sonra uyusma gecer aglarsa panik yok demisti biz cok rahat gecirdik tanidigim 3 kisi de klipsli yaptirdi gayet iyi ama dedigim gibi deriyi geriye ittirmezsek deri tekrar kaynarmış dr demisti tekrar sunnet olur demisti tek problemli kisim bu onun disinda 15 gune kalmadam iyilesti 1,2 ay da krem surduk tabi buna dr karar veriyo ben kucukse .1.2 ay buyukse bilmiyorum tavsi ederim ama soguk kanli degilseniz deri itme konusu muhim her ittirmede cok agliyodu ilk 2 hafta sonra iyilesince hissetmedi ama yapamazsaniz bebeginizi sıkıntıya sokmayin ha derseniz ki ben klinige gidrirm hergun orda yaptiririm o ayri ama dedigim gibi gelisimj eski usulden kat kat daha iyi oluyormus🖤