Kelebek1407 RavzosunAnnesi Güvenilir site biz sürekli yapıyoruz. Bazı ürünlerde kargo bedeli ödeniyor ama bazısında olmuyor.
Kelebek1407 ARYAER10 ben burdan sürekli alış veriş yapıyorum ürünleri kaliteli ve güzel ama aldığım ürünlere %20 vergi ödediğim için çok pahalıya denk geliyor o yüzden bir kaç aydır yapmıyorum ordan.
ARYAER10 Kelebek1407 ya ben fiyatları anlayamadım tr ayarlardan yaptım fakat mesela 14356 yazıyor o nasıl çözemedim
Prenses070219 zeynepzeze stok kısmının altında yazar ‘yurtdışından gönderiliyor’ diye. Onlara ekstra gümrük vergisi ve kargo ekleniyor. Yurtiçi içi alışverişlerde prime üyesi olursanız kargo ücretsiz.
Taze1mom RavzosunAnnesi bir arkadaşım aldı ve bir çok kişiye aldırdı ufak bir gümrük vergisi çıkıyor diye biliyorum sadece 125₺ mi ne diyordu emin değilim. Ama site güvenilir 👍
Prenses070219 zeynepzeze pardon ben yanlış kişiye cevap vermişim😂post sahibine yazıcaktım. Ürünü Amazon Türkiye’den alıyorsanız yalnızca kargo ücreti oluyor. (Prime üyelere ücretsiz) Yurtdışından getirtiyorsanız kargo+gümrük vergisi oluyor.