Deletedmom0099 RavzosunAnnesi hep yaparım gayet güvenilir bir site, fiyatları uygun oluyor ve kargosu cok hızlı
A_A_Annesi21 RavzosunAnnesi bizde yapıyoruz en iyi alışveriş sitesi bence. Premium üye olunca ertesi güne geliyor kargo. Gelmeden önce evde isiniz diye arıyorlar
Zumraas RavzosunAnnesi bende yapıyorum çoğu şeyi gayet uygun giyatlı aldım bi kadın almıştı fenomen gümrük ödedimi hatırlamıyorum ama birebir çıkmıştı
RavzosunAnnesi Deletedmom0099 bı tane hava fritöz beğendim. Üzerinde kargo ücretsiz yazıyor onda gümrük te sıkıntı çıkar mı ki mesala diğerlerinde kargo ücreti ihtalat gümrük vergisi filan yazıyor ama bunda hiçbir şey yazmıyor suphe düştü içime
Deletedmom0099 RavzosunAnnesi neden ithalat olsun ki? trendyol gibi yurt içi satış sitesi, ek vergi falan yok çoğu üründe
merve171214 RavzosunAnnesi arkadaşım 2 ay önce amazondan aldı bi sıkıntı yaşamdan geldi gümrük vs ekstra ödemedi bende sürekli ordan alışveriş yapıyorum bi skntı yaşamdm çokta hızlı gelio
Taze1mom RavzosunAnnesi bir arkadaşım aldı ve bir çok kişiye aldırdı ufak bir gümrük vergisi çıkıyor diye biliyorum sadece 125₺ mi ne diyordu emin değilim. Ama site güvenilir 👍
RavzosunAnnesi A_A_Annesi21 hani alışverişten yana güveniyorum.ama bir üründe kargo ithalat bedeli istiyor birinde istemiyor o tedirgin etti
RavzosunAnnesi Zumraas cogu üründe zaten gümrük vergisi eklenerek alınıyor sanırım.benim tedirginligim baktigim bı urunde sadece kargo bedava yazıyor.ucreti 1300 TL başka birşey yazmıyor
RavzosunAnnesi Deletedmom0099 baktığım fritöz lerde çoğunda kargo bedeli filan çıkıyor.bi kacinda çıkmayınca merak ettim gümrükte kalır filan diye 🤦🏻♀️😂
zeynepzeze Bende fritöz aldım gümrük vergisi ödemiştim, çok hızlı bir şekilde geldi. Ödeme kısmında ücretsiz yazarsa zannetmiyorum gümrükte takılacağını. ☺️
RavzosunAnnesi zeynepzeze ya link atamıyorum ekran görüntüsü de atamıyorum.urunu satın al dediğimde sadece 1351 TL yazıyor kargo bedava yazıyor.
RavzosunAnnesi zeynepzeze ilk sipariş im olacağı için mi kargo bedava yaziyor kafamda deli sorular 🤦🏻♀️ siz hangi marka aldınız ne kadar vergi verdiniz
Kelebek1407 ARYAER10 ben burdan sürekli alış veriş yapıyorum ürünleri kaliteli ve güzel ama aldığım ürünlere %20 vergi ödediğim için çok pahalıya denk geliyor o yüzden bir kaç aydır yapmıyorum ordan.
Prenses070219 zeynepzeze stok kısmının altında yazar ‘yurtdışından gönderiliyor’ diye. Onlara ekstra gümrük vergisi ve kargo ekleniyor. Yurtiçi içi alışverişlerde prime üyesi olursanız kargo ücretsiz.