Itsybitsyspider Deletedmom0015 siz ne olacağını duydunuzki??? Ne olabilir yani beğenmez yemez en fazla
Snmmns Deletedmom0015 hicbirsey olmaz tatlandirmak icin yogurrun icine cay kasiginin ucuyla seker atin eskilerimiz hep oyle yapiyordu veya icine bir iki tane bebek buskuvisi atin tatlansin daha iyi yer ben hep oyle yapiyorum bir skinti olmadi sukur
Sevilayy_1 Deletedmom0015 dolapta bekleyen yoğurta laktik asit miktarı artıyor ve buda böbreklerini zorluyor bebeklerin imkanınız var hergün mayalayın yada bi yoğurtu 2 günden fazla yedirmeyin
rileyss Deletedmom0015 3-4 günden sonra yoğurtlarda laktik asit miktarı artıyor ve bu da bebeğinizin böbreklerini gereğinden fazla yorar. Ben 2 günde bir mayalıyorum, kızıma en fazla 3 günlük yoğurt veriyorum, kalan yoğurtları eşimle ben yiyoruz
Nicemother Deletedmom0015 canım yoğurdu kendin mayalıyorsan bebeğine ufak kavanozlara yap. Ben hazır meyve püreleri var ya ilk ek gıdaya başlarken eşim almış bayağı bir onları yedirdikçe kavanozlarını atmıyorum közüm için ona yapıyorum yoğurdu bir kavanozu açınca 2 gün veriyorum her daim taze oluyor. Ayrıca ekşi yoğurt bebeğin midesini ekşitir...