Sevgi-91 doktor bana dedi ki sabah kahvaltı hazırladın yarım saati var yedi yedi yemedi kaldır mama verme öğleyi bekle öğlen hazırladın yedi yedi yemedi kaldır ara öğünü ver 1 saat sonra yerse yesin yemezse yemesin akşamı ver yerse yesin yemezse yemesin ben yeğenimi tam 7 gün aç bıraktım dedi. Şimdi alıştırdınız alıştı yoksa 5 yaşına kadar bu böyle devam eder dedi. Benim kızımda ne versem kusuyordu ağzını kilitleyip açmıyordu hatta ben mamayı bile zorla içiririyordum çizgi filmle. Dedim ben 5 yıl ağlayacağıma 2 gün aç bırakmayı bi deneyeyim . 1. Gün yumurta pişirdim (haşlanmış yemiyor tereyağında yaptım ) yemedi Kaldırdım öğleye yakın muz verdim yarım yedi öğlen çorba yaptım 3-4 kaşık aldı kaldırdım akşam oldu pilav yaptım babam pilav teklif etti 5-6 kaşık yemiş ama o 5-6 kaşık yedi ya bana 1 tencere yemiş kadar oluyor o kadar mutlu oluyorum . Annem kızım çocuk demekki dökerek Yemek istiyor dedi benim kızım ekmekten bile korkuyordu ekmeyi bile dokunamıyordu annem ekmek verdi bir gün iki gün Dokunamadığı sonra ekmek yemeye alıştı sonra babam işten geldiği zaman portakal muz elma teklif ediyorduYarım yarım yemeye başladı ben şeker vermiyordum asla ama babam dediki kızım böyle böyle alışacak babam minik minik çikolatalardan aldı gofret aldı günde bir tane bunlardan vermeye başladı evet onları gayet iyi yiyordu. Hatta ben bu sorun yüzünden kızım kusuyor diye benim kızım da çok yoğun reflü vardı ben kızım kusuyor diye gezmediğim hastane gitmediğim özel doktor kalmadı midesine bakıldım yedide hiçbir problem yok boğaza bakıldı boğazda hiçbir problem yok kanka yerlerine bakıldı hiçbir problem yok yani artık biz dedik ki bu genetik olarak yemiyor bu yemeyen bir bebek ikinci gün oldu 1.02 çatal yumurtadan aldı öğlen verdiği muzu tamamen yedi öğleden sonra bir kase çorba içti ikindin gibi olduğunda bir tane çikolata veriyordum sonra akşam yemeğini yemeye başladı ve saat 9:00 gibi de meyvesini yiyorduYavaş yavaş alıştı yani şu an sabah kalktığımda hemen kahvaltı hazırlamıyorum aradan 1 saatin geçmesini bekliyorum 1 saat geçtikten sonra yumurtasını yapıyorum benim kızımla şöyle bir şey var kahvaltıyı tamamen çok çeşit hazırladığın zaman yemiyor hepsini reddediyor ama ben sadece yumurtayı teklif ediyorum ona en önemli besin kaynağı olduğu için ve benim kızım beyaz ürünleri yemiyor zaten peynir yoğurt vs şu an yumurtasını yiyor bazen 1-2 çatal kalıyor sadece Öğlen çorbasını içiriyorum öğleden önce muz veya yarın bir elma teklif ediyorum yerse yiyor yemezse hiç zorlamıyorum öğleden sonra çorbayı içtikten sonra uyuyor zaten uykudan kalkınca hiç hemen yemek hazırlamak şeyin durumuna düşmıyorum biraz bekliyorum ne yiyeceksin diye soruyorum ne yemek istersin diye soruyorum sana @ yapayım mi diyorum @ derse eğer yemek istediğini belli ediyor zaten hemen 1.02 tane @ köfte yapıyorum bazen o iki @ köfteyi bitiriyor iki @ köfte dediğim konserve kavanozu‘nun kapağı kapağına yapıyorum ben Bayağı büyük oluyor yani bir hamburger köftesi kadar eğer iki tane yemezse bir tane kesim olarak yiyor zaten ama genelde iki tanesini yiyor akşam olunca da ya çorba yapıyorum ya da pilav makarna bu aralar kuru fasülyeyi de yiyor yemeye başladı pilavın yanında ama başka bir şey yemiyor mesela bizim akşam yemeğinde yediklerimizi yemiyor bir yeşil fasülyedir falan yemiyor ama bunada şükür diyorum fındık yiyor fındık veriyorum fındık yiyor kendi kırıyor yiyor fıstık yiyor yer fıstığı yiyor bayağı büyük oluyor yani bir hamburger köftesi kadar eğer iki tane yemezse bir tane kesin olarak yiyor zaten ama genelde iki tanesini yiyor akşam olunca da ya çorba yapıyorum ya da pilav makarna bu aralar kuru fasülyeyi de yiyor yemeye başladı pilavın yanında ama başka bir şey yemiyor mesela bizim akşam yemeğinde yediklerimizi yemiyor bir yeşil fasülyedir falan yemiyor ama bunada şükür diyorum fındık yiyor fındık veriyorum fındık yiyor kendi kırıyor yiyor fıstık yiyor yer fıstığı yiyor.