askbocusum_1 Kızlar 26 günlük bebeğim var 4-5 gündür uyku problemi var gündüz toplasam 2 saat uyuyor gecede 1.5 saate bir uyanıp meme istiyor ve en geç sabah 6 da uyanıyor.yenidoğan bebeğin bu kadar uyanık kalması normal mi kafayı yiyecem yaa😓
Busra17_18 askbocusum_1 valla benimkide 10 aylık ilk 6 ay gündüz uykusu görmedim uyusa belki 1 saat uyurdu. hala 6 da uyanıyoruz. ki senin bebis daha cok küçük anne sütü alıyorsa doktorlar istedikce verin diyorlar emerken uyuyor bazı bebeler ahh o kadar şanslı olamadık 😁
Deletedmom115 askbocusum_1 Evet normal. Bende derdim yenidoğan bebek sürekli uyur vs diye ama öyle olmadı.
Caglasena askbocusum_1 belki gazı filan vardır rezene kimyon kaynatıp Bi çay kaşığı ver hem rahat uyur hemde gazını alır
askbocusum_1 Nazl ya canımm yenidoğan bebekler genelde uyur derler.bide gelişimleri içinde uyumaları lazım ama benimki Yok yanı çok meme istiyo fazla yeidği için kusuyor bu ara çok napacam bilemiyorum
Sezenaksukarademir askbocusum_1 yok canım benimkide öyle. Devamlı uyanık. Gündüz 10 dakika zor uyuyordu ama şimdi düzen oturttuk ve gündüz klima hep açık. Sıcaktan da uyumuyorlar
askbocusum_1 Busra17_18 ah ah benimki meme üstünde uyuyor bırakınca hop mız mız ağlıyor ilk gebeliğim ne yapacağımı şaşırıyorum akşam kaynanam geliyor yanıma ama tabi tüm gece ben bakıyorumm çok zorlanıyorum ya bide bende bayılma falan oluyor korkuyorum uykusuz kalınca güçsüz kalırım diye 😓
askbocusum_1 Deletedmom115 yaaa acaba şimdi ki bebekler mi çok huysuz🙄Tabi gaz problemleri oluyor uyutmuyor haliyle
askbocusum_1 Aycamuss dün gece artık dedim Emzik vereyim ilk 1 dk tuttu açtı çünkü 😂Yatağına bıraktım sallamaya gerek kalmadı ama bi baktım çığlık çığlığa ağlıyor emziği atmış ağZına koydum bir daha midesini bulandırıyordu.yani olmadı😞
Balbebek10 Aycamuss Aylizzz 5 ya inşallah öyledir pimpirikli kalayımda çocuğum sağlıklı olsun ben kendi psikolojimi bozarım toplarım dert değil onlar iyi olsunlar da :( evet ilk bebeğim tüm vakitler birlikteyiz öyle olunca herşey ortada dikkat etmek istemesemde olmuyor es geçemiyorum
askbocusum_1 Caglasena ıkınıyor sürekli gaz ilacı veriyorum çok bi etki etmedi.bide eşim gaz ilacına karşı hepsi kimyasal zararlı diyo.rezene ben içiyordum ona da çocuk doktorumuz içme dedi napacam bilemiyorum
UmutReyhan askbocusum_1 emzik içinde başta atması normal benim 2 aylık oldu bazen cuk cuk emzik emerken bazen atıyor ama her verişimde 1-2 dakika elimle tutuyorum hafif sallıyorum pişş diye
UmutReyhan askbocusum_1 nasıl içme dedi ya şaka gibi aksine hep rezene önerirler hem süt üretimine hem gaza faydası vardır. Sen senin doktoru dinleme günde 2 fincan resmen içebilirsin ben rezene+anason içiyorum bebeğime çok faydalı oluyor hatta hiç gaz damlası kullanmadım o yüzden kolik değilse eşinin dediğini yap kullanma bence
Caglasena askbocusum_1 aman işte her doktor başka bişe diyo insan napcağını şaşırıyor bizim doktorda verebilirsin demişti bebeğini düz biyere yatır ayaklarını hafifce kontrollü bir şekilde kaldır ama biraz kaldır yani korkma ozmnda patır patır yapar
Aycamuss askbocusum_1 wee marka emzik aldık tutmadı daha sonra nuk aldık tutmadı enson philips avent aldık bunu tuttu
UmutReyhan Benimde en büyük hayal kırıklığım e bu yeni doğdu neden uyumuyordu 😂 Normal benim bebe en az 1 ay uyumadı diyebilirim ne gece ne gündüz şimdi bir gün uyuyorsa 1 gün uyumuyor düzensiz tabi çok normal
askbocusum_1 UmutReyhan hadi yaaaa 😓Valla çok zormuş bu süreç ama Allah bebelerimize sağlık versin geçer herhalde 🤢Valla benim minnoşta uyumuyor uyutmuyor nasıl büyüyecen annem sen diyorum 😂
askbocusum_1 UmutReyhan valla içme dedi zararlı östrojen salgılıyor içinde ki nörolojik maddeden dolayı Bebek uyuşuyor siZ rahatlıyor sanıyorsunuz.ilerde bebeğin nöbet geçirmeseüne bile sebep olabilirmiş.hatta bununla ilgili bi post açmıştım kime inanayım diye.sağlık ocağında ki doktor da iç diyordu çünkü
askbocusum_1 UmutReyhan benimki atınca kıyameti kopardı ağzına da alamadı bi daha.ama biraz daha geçsin deneyecem yine siz damaklı mı kullandıkızn
askbocusum_1 Sezenaksukarademir evet canım benimki sıcaktan nefret eder bende pencere açık bırakıyorum peki senin bebiş kaç aylık ne zaman oturdu düzeni
UmutReyhan askbocusum_1 çok ilginç gerçekten ben öyle uyuşma bir etki görmedim sadece gaz problemimiz az o kadar
UmutReyhan askbocusum_1 yok pliphs avent ultra soft bende ki bende çok başka emzik mi alsam dedim ama şimdi arada tutuyor başladı tutmaya
Sezenaksukarademir askbocusum_1 1 buçuk aylık kırkı çıkmasan oturttum ben. Gece en geç 11 de uyutuyorum gündüz de 2 defa uykuya yaptırıyorum. Hem aklında olsun uyku pozisyonunu değiştir benimki yüz üstü daha rahat uyuyor