Balim61 merhabalar en iyis Koray agras. Hatta biz ameliyat kararı aldık bir bebeği ameliyat etti o gün. Hipospadias lı. Ayrıca idrar kanalı yarımmış askında sizinle benzer hikaye o bebek 8 aylıktı, önce 2 saat pipiyi düzleştirip sonra sünnet deriisinden oraya idrar kanalı yapmıs. Efsane zor bir ameliyat zaten ona yönlendirmişler kabul eden olmamış. Bende 30 unda kızımı upj darlıktan ameliyat ettirecek ilgisi efsane. Elif’e güven hastanesinde Prof nefrolog onunla beraber rakip ediyor sağolsun. Birde hipospadias ömür boyu takip veriliyor daha haftasonunkknfrransı vardı bu konu üstüne . Birde dip not kuzenimin eşi ürolog bana direk Koray’a git dedi çocuk hastada üstüne yok dedi. Giderseniz selamımı iletin fizyoterapist gizem derseniz eminin her halükarda çok ilgilidir ama ekstra ilgilenecektir☺️ Ha birde Serhat gürocaak, Tarkan soygur, Yusuf kibara da gittim. Hemde uzun süre. Ameliyat kararım Koray hoca👍Yalnız ameliyat ücreti sizin bütçenizi aşabilir sizin ameliyat ne kadar bilmiyorum sma siz bir görüşün onlibe görüşme ücretsiz görüntülü görüşüyor