herseySeninleguzel11 Merhaba arkadaşlar. Bebeklerinize labne veriyor musunuz , kendiniz mı yapıyorsunuz hazır verenler hangi marka veriyorsunuz ? Ben migros da satılan biogurme aldım ama tuz oranı çok yüksek geldi bana vermedim..
Mys01-01 herseySeninleguzel11 10 ay vermedim hemen hemen kendım yaptım zaten 1 kez denedım allerjı yaptı 1 aydır verıyorum Pınar labne güzel deneyebilirsiniz
Irmakprensesinannesi herseySeninleguzel11 biogurme nin laktozsux organik olanını kzikmda kullniyrm severek yiyor ve sindirimi daha kolay
Deletedmom27337 herseySeninleguzel11 pınar veriyordum sonra içimle süteşa geçtk onların tadı daha iy geldi. 6 aylıkken başladık şuan 1 yaşında hala yiyor
Medam Sabahları BİM’in kerem labnesini veriyodum damar tıkanıklığı yapıyor diye kulağıma geldi kestim
Gizem17 Medam nereden duydunuz bende yeni aldım kızım 10 aylik yemedi sevmedi ama birşeylerin içine katıp vermeyi düşündüm
biradamavisi herseySeninleguzel11 bende Migros’tan dediğiniz markadan aldım ama bana da tuzlu geldi 2 gündür veriyorum yine de azıcık
2cocuk_1anne_ herseySeninleguzel11 o markayı hiç durmadım kullanamadım da Pınar verdim kızıma 6. Aydan sonra pek sevmedi ama olsun
Lulemom herseySeninleguzel11 şuan 7 aylık 1 aydır pınar labne veriyorum, severek yiyor. Tuz oranı 100 gr da 0.7 oranda. Baya az yani. Zaten hiç tuzsuz olmaz bozulur. Günlük yapmak gerekir. Ben yapamadığım için hazır alıyorum
herseySeninleguzel11 Lulemom Teşekkür ederim benim aldığımın tuzu bariz belliydi. O yüzden vermek istemedim düşük oranda sorun olmaz tabi
Nursena0606 herseySeninleguzel11 tuz oranı en az olan labnelerden. Eğer size tuzlu geldiyse bilemem. Ben tadını bilmiyorum araştırma aşamasındayım.
Deletedmom27337 herseySeninleguzel11 pınar bana yavan gelmeye başladı sütaş ve içimi tadınca hem daha yumuşaklar
Patateskoftesi herseySeninleguzel11 ben 6.ayda vermeye basladim kendim yapiyordum ama 1 aydir kiri marka alip veriyorum