Ervaannesii Bebeğinizin dönmesini desteklemek için neler yaptınız acaba ? Bebeğim 4 ay 21 günlük dönmüyor da siz neler yaptınız ? Bebeğiniz ne zaman dönmeye başladı?
Atlasalinandme Ervaannesii popusu açıkken kolay dönüyor, ama saga dönüyor sola tık yok. yan tarafına yatıp seslendim filan.
Masal_1 Ervaannesii bu kadar stres etmeyin bebeğim 8 ayına girdi ve dönmeye başladı. Her bebek bir değil hala daha küçük bebeğiniz.
Mnc Ervaannesii senin yapabilecegin bir sey yok bebek ne zaman isterse o zaman döner. Benim kızımda 5.ci ayinda sadece soluna dogru donerdi . 8.ci ayinda da anca emeklemisti
sademinannesi Ervaannesii 6 ay 20 günlükken dönmeye başlamıştı sağına soluna oyuncak koyuyordum yüzüstü çok yatırmıştım bezini değiştirirken hiç beklenmedik şekilde fır fır dönmeye başlamıştı şimdi durduramıyoruz 😂
Adaliva Masal_1 Atlasalinandme gece yatarken emzirdikten sonra bi sağ tarafa yatırım bi sol tarafa doktorumuz öyle söyledi en çok hangu tarafa yatiriyorsaniz o tarafa dönebiliyormuş
Aysnralper Masal_1 kesinlikle öyle nasıl hamilelikte aynı değilse bebeklerde de öyle kendinizi ya da bebeklerinizi başkalarının bebekleriyle bir tutmayın lütfen, her bebek farklı.
Tugce Ervaannesii geliştiklerinde pat diye dönüyorlar bir anda. Aslında ekstra bir şey yapmak bir gereklilik değilmiş, doktorumuz öyle demişti. Ama egzersiz yaptırmanın zararı yok. Böylelikle bebek de eğlenir demişti. Yonca Görgül İnstagram hesabında egzersizler gösteriyor bakabilirsiniz. Bebeğim 7,5 aylık olmak üzereyken ilk kez yüz üstü döndü. O andan itibaren hızlı gelişti birkaç gün içinde yüz üstünden sırt üstüne dönmeyi öğrendi. Birkaç gün sonra sürünmeye başladı derken tutamıyoruz şimdi. Dönmedi dönmüyor gibi düşünmeyin. Zamanı gelince yapıyorlar. Yüz üstü en iyi egzersiz.
TugceRain Tugce aynı şekilde benim kızımda da tam dediğiniz gibi 7,5 aylıkken bir anda hızlı hızlı oldu. Ben de takıyordum. Takmamak lazımmış. Ne zaman hazırsa o zaman dönüyor.
Almi4134 TugceRain benim de oglum bugun yuzustunden sırt üstüne do du 5. Aylik kendisi de şaşırdı o şaşkınlığını görü ce beni bir gülme tuttu yavrum dudağını buzdu agladi kötü bir sey yaptim gibi mi geldi ne 🤣🤣
Mommy0 Ervaannesii her bebek ozeldir,biriciktir. Kimi hemen doner,kimisi aylar surer. Bu onun gelisiminde bir sorun oldugu anlamina gelmez. Anneler yardim edecek,bebekler gelisecek. Sabirla,oyunlarina devam etmeni tavsiye ederim. 🌸
Yaduuu Ervaannesii 3,5 aylık döndü. Hala sadece sağ tarafına dönüyor. Bol bol yüzüstü yatırıp dönme egzersizleri yapardim. Ayaklarını ve ellerini birleştirip tutup yavaş sağa ve sola döndürüyoru. Tabi her bebeğin gelisim hızı aynı değil. Ama ne kadar çok yüzüstü zaman geçirmesini saglarsak sırt kasları gelişiyor 🌸
Kizannesi92 Yaduuu sağa sola mi döndü yoksa sırt ustuyken yüz üstüne falan mı dönüyordu benim kızım üç aylıkken yüz üstünden sırt üstü kendini atıyordu birkaç defa yaptı üst üste sonra biz trafik kazası geçirdik köprücük kemiği catlakti şimdi daha öyle dönmüyor ama sağa sola çeviriyor kendini rahat sizinkini de merak ettim
P67 Yaduuu benim bebeğimde sağa sola dönüyor bende yüz üstü yatırıyorum doktorumuz öyle söylemişti yüz üstü yatırın kol kasları gelişir demişti
Elifibo Ervaannesii ben bebeğimin altını değiştirirken yavaş yavaş hareketlerle bezini çıkartır takarken bi sağına bi soluna döndürerek yaptım erkenden döndü hatta oyuna çevirerek yapardım ki çok sevinirdi. Şuan 8aylik maşallah yerinde durmuyor☺️
Irmakprensesinannesi Ervaannesii kziim 6 aylikti tam anlamıyla denemeye baslti şuan 7 ay 16 günlük yuvarllaniyor
Minikprensinannesi11 4 ay 1 günlükken döndü pben 10-15 gün kadar kendim nasıl döneceğini gösterdim benim desteğimle döndürüyordum yani sonra kendi başladı ilk bi tarafa dönüyorlar zaten bi zaman sonra diğer tarafa dönüyorlar
Svvl08 Ervaannesii bizimki de dönmeye hiç niyetli değildi şu an 6 ay 4gunluk. Dün birden dönmeye başladı durdurabilene aşk olsun 😃😃😃
eceunverkanra Ervaannesii Ben ne yaparsam yapayim o kendi zamanini bekledi cok endiselendigim ve kafama taktigim bir konuydu 7bucuk aylikken kendiliginden donuverdi🙈
Rezenecayi Ervaannesii 4 ay 10 günlük yan dönüyor yüz üstü dönmüyor ama çabalıyor da totosu ağır geliyo galiba. Altı açıkken daha kolay hareket ediyorlar.
AlyaMavi Ervaannesii off al benden de o kadar benimki de dönmüyor 4 ay 16 gunluk surekli egzersiz yaptırıyorum ama imkanı yok yanı
Cennet-Eserr Ervaannesii benim oğluşum 5 aylık oldu bugün. Dönmüyor ama çok normal. Yan yatırıyorum ağız üstü dönüyor ama düz yatarken yan yatamıyor doktor biraz tontikliğinden birazda mizaç meselesi keyifçi bir bebiş dedi. Plates topu üzerinde birkaç hareket gösterdi hergün 10-15 dk onu yapıyoruz yani yan dönmesi için sadece bol bol karın üstü egzersizi lazım