Güzel hanımlar aranızda evlilik terapistine gidip ilişkisi düzelen yada boşanmadan vazgeçen eşleri değişen yada (kendiniz) vs vs olan var mı? Süreç nasıl ilerliyor. Rica etsem Bilgilendirir misiniz ? Ben şahsen psikologların mucizesine inanmıyorum da. Kişinin içinde varsa isterse kendini değiştirir. Huylu huyundan vazgeçmez misali öyle kolay olmuyordur ruha, kalbe, karaktere ve kişiliğe işlenen huylar o yüzden gidenlerden bizzat fikir almak istedim. 😇. Benim Yükselen ve burcum dahil olmak üzere Aslan kadınıyım. 😅tüm özelliklerini taşıyorum eşimde boğa 😅 asla ama asla anlaşamıyoruz. Burçların uyumuna inanmazdım ama iki zıt burcun evliliği cidden yürümüyormuş.. bir araya gelmemesi gereken iki burç evlenmiş 🔥😪Ben kara diyorsam onun için beyazdır. Anlaşamıyoruz. Boşanma kelimeleri zikredilmeye başlandı eşim psikoloğa gidelim dedi evlilik terapisti alalım diye öneri sununca değerlendirmek istiyorum. ( her ne kadar inanmasam da sürecin olumlu geçeceğine… 3. Şahıslar ne kadar etkili olabilir ki ? 🙁) inş aranızda bir psikolog vardır da beni aydınlatır bilimsel yönden 🫠😇
Şimdiden teşekkürler..
bu arada aslan kadını boğa erkeği evliliği uyumlu olan var mı 😅 varsa taktik