iki_prenses_annesi Kubra27 yok yok şükür 🙌 şimdi de inşallah kaydı mi ne oldu düşüncesine girmezsem iyidir 🙌😁😁😁
Kubra27 iki_prenses_annesi He yaa çok dikkat etmek lazım BEn çok düşünürüm diye taktırmadım hap kullanıyorum 😅
iki_prenses_annesi kartanesi-33 bizimkiler eski evi sattilar canım. Şimdi Toroslar kurdali mahallesine taşındılar . Gülnar uzak olur bize bilirim oraları ama sadece uzakligiyla 😁
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi tuh istnbl olaydi iyiydi camini tiklardm iki lafin belini kirardk be 😂😂 nemnun oldm bnde vanliyim istnblda yasiyom 28 yasindaym ve iki tane oglum var 😎😎
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi ahh ahhh o kadar ters yerdeyiz ki anam gerçi İstanbul olsa bile bı mahallesi buranin 2 katidir yaa . 😁 Ohh maşallah kız sana da damatlarima iyi bak he 😁😁
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi ole deme istnbl cici yerdir 😂😂 sende kendinede kizlarima cok mutlu bak 😍😍
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi kız geldim İstanbul’a amcamlar halamlar orda . O yüzden diyorum oranın bı sokağı buranın iki katıdır diye 😁 bakarım tabi dünür biraz grip oldum onun disinda iyiyim şükür 🙌
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi aynen iki kati degk uc kati olmus naparsin bizi bu hale getirenlr utansn 😏 iyi iyi aman dikkt edinde grip bisey olmz 😉 istanbla gelnce beklrm bak
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi iki bebeyle biraz zor oldu ama Allah nasip ederse bulacam seni dünür 😁😁
iki_prenses_annesi Kubra27 eee anam ben daha ne yapayım ne kadar korunma yöntemleri varsa hepsini kullanacam artık 😁 bana da yazık
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi ozamn kids si hatirlarmiyiz 😂😂 dunurum olsa sormm heralde daha once kidsde konusmusmuyduk diye 😄😄
iki_prenses_annesi Kubra27 işte ben elimden geleni yapıyorum . Biraz da o taşın altına elini koysun 😁