Deletedmom99886 Merhaba hanımlar, ellerim son 3-4 aydır bu şekilde ama artık bıçak yarası gibi acıyor hareket ettiremiyorum, suya değemiyorum desem yeridir. Kantaron yağı, bioderma krem kullandım yok bir işe yaramıyor. Var mı şu krem ile kesin geçer dediğiniz bir şey?
Hande-ege Deletedmom99886 hamilelikten beri benim de böyle çıkmıyor ki elimiz sudan. Fito kullandım la roche posay kullandım bepantol hiç bişey fayda etmedi
Bhr28 Deletedmom99886 ellerinizi çok mu yıkıyorsunuz ya da dezenfektan falan çok fazla kullanıyorsanız böyle olabiliyor. Ben kızım ilk doğduğu dönemler ellerimi çok fazla yıkadığım için bu şekilde olmuştu. Doktora gittim bir krem verdi ama ismini hatırlayamadım. Sürekli elleri nemlendirmek gerekiyor benim o şekilde geçti
Hande-ege Deletedmom99886 hala aynı bebeğim 8 buçuk aylık. Çok acıyor kıpkırmızı. Aslında iş yaparken eldivenle yapmak gerek de eller hep suda hangi zaman takabileceğiz
Deletedmom99886 Bhr28 Ellerimi günde belki 40 kere yıkarım, dezenfektanı bir insan telefonunu ne kadar eline alırsa o sıklıkta kullanırım, elimde değil
ipekk05 Deletedmom99886 canım benimde bazen ellerim böyle çatlar kurur soğuklardan oluyo soğuk suya elinizi fazla sokmamaya çalışın acısını kaşıntısını çok iiyi bilirim ben en güzel eyüp sabri tüncerin zeytinyağlı el vücut losyonundan fayda gördüm hem miss gibi kokuyo hemde sürer sürmez sabahına ellerim yumuşacık oluyo çatlakları yarıkları hemen götürüyo tavsiye ederm ben bimden almıştım
Deletedmom99886 Banu43 Hiç bilmiyordum, o kadar iradesizim kş yemek konusunda, ama bir yerden başlarım 🙏🏻
Bhr28 Deletedmom99886 o yüzden böyle oluyor maalesef ,Evde olduğunuz zamanlar sık sık yıkamamaya çalışın yoksa geçmiyor . En azından gece yatmadan elinizi nemlendirip yatın.
aybikreis Deletedmom99886 Nemlendiricili sabunlar var onları kullanım. Dezenfektanı bir süre kullanmayın canınızın acısını burdan hissettim 🥺
Deletedmom_73 Deletedmom99886 Catlamislar gibi kaşınıyor mu peki bende elimi soğuk suya degdiriyorum mecbur catlayinc vazelin sürüyorum 2 güne geçiyor.
Ogretmen1anne Deletedmom99886 benim de aynı şekildeydi soğuktan kaynaklı oluyor benim. Denemediğim krem kalmadı çözümü neutrogena besleyici kremde (Norveç formülü saks mavisi kutuda) buldum sürdükten biraz sonra yakıyo kızarıyor sonra geçiyor bikaç kez uygulayınca faydasını gördüm tavsiye ederim
eymeninannesi13 Deletedmom99886 Travazol diye krem var o çok iyi geliyor aile hekiminde yazdırabilirsiniz
Morusevenanne Deletedmom99886 canım bioderma atoderm cream çok iyi geliyor yorumlarında da bakabilirsin
Eylblz Deletedmom99886 benim de böyle hatta daha kötüydü bulaşık deterjanini degistirmistim o yaptı hala da geçmedi. Gün içinde bebekten kremde suremiyorum geveleri bazen vazelin sürüyorum rahatlatiyor ama sabahina ayni 😓